Informatiebijeenkomsten

De vraag naar zonnepanelen installaties groeit. We merken echter dat veel mensen nog met vragen zitten met betrekking tot de aanschaf van zonnepanelen. Het is dus belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Om in deze behoefte te voorzien, organiseren wij diverse informatieavonden over zonnepanelen in de Achterhoek en Twente. Tijdens deze avonden wordt er een uitgebreide presentatie gegeven over de mogelijkheden voor zonne-energie. Wij vertellen u bijvoorbeeld over de werking van zonnepanelen, de opbrengst, de terugverdientijd en de investering die het vergt. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet ontvangen? U bent tijdens deze avond ook in de gelegenheid om uw eigen vragen te stellen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken over een investering in een zonnepanelen installatie.

De informatiebijeenkomsten die wij organiseren hebben een informatief karakter en zijn geheel zonder verplichtingen. De bijeenkomsten vinden plaats bij ons kantoor en showroom aan de Nobelstraat 21b in Lichtenvoorde of bij locaties bij u in de buurt en de aanvang is 20:00 uur. Wilt u op de hoogte blijven van actuele data en locaties? Volg ons dan op Facebook of Twitter.

Ter voorbereiding op de zonnepanelen informatie avond, vind u op onze website al een keur aan informatie over zonnepanelen. Neem een kijkje in ons Zonnepanelen Kenniscentrum.

In samenwerking met Novel Accountants kunnen wij u ook helpen met de BTW compensatie bij de aanschaf van zonnepanelen.

Data informatie avonden

De zonnepaneleninformatie avonden vinden plaats op de volgende data bij ons op kantoor: 

 • Nieuwe data volgen z.s.m.

Aanmelden voor zonnepanelen informatiebijeenkomst

Aanmelden voor onze informatie avonden is niet verplicht, u mag ook gewoon binnen komen lopen op de avond zelf. Om een inschatting te maken van het aantal mensen dat we kunnen verwachten, geniet het wel onze voorkeur dat u zich aanmeld. Dat kan via onderstaand formulier. Wilt u graag meer informatie over onze zonnepanelen informatie bijeenkomsten? Bel dan geheel vrijblijvend naar 0544 - 35 33 48.

Bijeenkomst
 1. Naam(*)
  Vul s.v.p. uw naam in.
 2. Adres
  Invalid Input
 3. E-mailadres(*)
  Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.
 4. Informatiebijeenkomst(*)
  Maak s.v.p. een keuze voor een bijeenkomst.

 • iso-9001
 • iso-9001
 • VCA 2 sterren tenten solar

      

Delen