• Agrarisch_zeewolde

  "Ik produceer driemaal meer stroom dan ik zelf nodig heb. De rest lever ik terug.”

  Nico Enthoven, Zeewolde Lees meer

Neem contact op

Bel 0544 - 353348 of stuur een e-mail naar info@tentensolar.nl.

Direct contact opnemen

Bekijk onze bedrijfsfilm

Neem een kijkje in ons magazijn en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsfilm bekijken

Zonnepanelen voor agrariërs

Tenten Solar B.V. heeft een ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen voor de agrarische sector. Agrarische bedrijven hebben over het algemeen een grote stroombehoefte. Deze behoefte, in combinatie met het vele beschikbare dakoppervlak maken zonnepanelen een zeer rendabele investering voor agrariërs.

De voordelen van zonnepanelen voor agrariërs

Op een boerderij of agrarisch bedrijf wordt het hele jaar door veel stroom gebruikt. Daarnaast zijn op de meeste boerderijen meerdere daken aanwezig met een gunstige ligging voor het opwekken van zonne-energie. Het is dan ook niet voor niets dat zonnepanelen bij agrariërs steeds meer worden toegepast. Onze ervaring is ook dat we agrarische zonnepanelen projecten tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Dankzij het grote dakoppervlak vallen de kosten voor de installatie van zonnepanelen vaak mee. In combinatie met de belastingvoordelen op zonnepanelen voor agrariërs levert het een interessant rendement op.

De voordelen van zonnepanelen voor agrariërs op een rijtje:

 • U kunt zelf zonnestroom opwekken in plaats van inkopen
 • U bent minder afhankelijk van stroomprijsstijgingen
 • U kunt stroom opwekken uit een oneindige bron, ook in Noord Europa
 • U draagt bij aan een duurzaam milieu, dankzij minder vervuilende uitstoot van CO2
 • De levensduur van PV (*)zonnepanelen is ruim 25 jaar
 • Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij

 

Kortom: zonnepanelen zijn voor agrariërs erg aantrekkelijk: boven de 17.000 Wp is uw prijs lager dan €1,- per Wp turn key.

Zonnepanelen bij uw agrarische bedrijf

Tenten Solar B.V. heeft zijn oorsprong op het platteland van de Achterhoek en veel affiniteit met de agrarische sector. Sterker nog: het merendeel van onze gerealiseerde zonnepanelen projecten is op agrarisch gebied in de provincies Gelderland en Overijssel. Met name voor die bedrijven die overdag - als de zon schijnt - een grote stroomafname hebben, is een PV-panelen (*) installatie interessant. Dit geldt bijvoorbeeld voor melkveehouders met een melkrobot, varkenshouders en kippenhouders met ventilatoren of welke agrarisch ondernemer dan ook. Daarnaast passen zonnepanelen goed in het duurzame agrarische beleid.

Ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen voor agrariërs

Tenten Solar B.V. is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren, installeren op o.a. de vakgebieden: agrarisch, particulier, MKB en semi-overheid. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner in zonne-energie gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs voor zonnepanelen. Naast Gelderland en Overijssel bouwen wij zonnepanelen installaties in meer provincies. Wij ondersteunen zonnepanelen installateurs door heel Nederland en Duitsland (NRW). Ook hebben we achtereenvolgend 4 tenders van de 'Vraagbundeling Zonnepanelen' bij LTO (Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland) gewonnen, waarbij wij de leverancier en installateur van de zonnepanelen waren. 

Bekijk, voor een overzicht van de mogelijkheden van zonnepanelen voor agrariërs, onze agrarische zonnepanelen projecten. Voor meer informatie kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

(*) PV (Photo Voltaic) = Elektriciteit uit zonlicht = zonne-energie = zonnestroom en wordt opgewekt door zonnepanelen installatie

 • iso-9001
 • iso-9001
 • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen