Noaberkorting bij zonnepanelen collectieven

Denkt u erover om met bijvoorbeeld een aantal Exclusief noaberkorting actieburen, vrienden, bedrijven of leden van een sportvereniging zonnepanelen aan te schaffen? Dan bent u bij Tenten Solar aan het juiste adres, wij bieden voor dit soort collectieven voor zonnepanelen een unieke korting: namelijk de Naoberkorting. Wij bieden groepen mensen die samen zonnepanelen aan willen schaffen dan ook een speciale korting, dit is natuurlijk gunstig voor de terugverdientijd van zonnepanelen.

Zonnepanelen Collectieven door particulieren en bedrijven

Geheel volgens Achterhoeks gebruik willen wij de saamhorigheid stimuleren en collectieven voor zonnepanelen door particulieren en bedrijven stimuleren. Wij bieden groepen mensen die samen zonnepanelen aan willen schaffen dan ook een speciale korting, dit is natuurlijk gunstig voor de terugverdientijd van zonnepanelen. Hoe gaat de Naoberkorting in z’n werk? Dat leggen we u graag uit:

Om uw (mini-) collectief goed te kunnen informeren, zullen we allereerst eeninformatieavond organiseren voor alle betrokkenen, niet alleen kunnen we u dan voorzien van de juiste informatie, ook kunnen wij uw wensen in kaart brengen en op die manier de beste aanbieding voor zonnepanelen doen. Vervolgens zal ons gespecialiseerde team de installatie van de zonnepanelen verzorgen en kunt u gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen.

tip informatieavond noaberkorting

Meer informatie over naoberkorting

Heeft u met uw eigen collectief interesse in het aanschaffen van zonnepanelen voor een voordelig prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij u alles vertellen over onze naoberkorting en de mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen voor collectieven.

Exclusief noaberkorting Small

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen