Een andere kijk op de zaak

Tenten Solar beschikt over een licentie waarmee eenvoudig  Helikopter View smallgedetailleerde luchtfoto’s van woningen, bedrijven of boerderijen te bekijken valt, ideaal voor het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonnepanelen installatie. Deze handige tool vergemakkelijkt ons werk en zorgt ervoor dat wij u als klant sneller en eenvoudiger kunnen voorzien van de juiste informatie, zoals het aanbieden van een op maat gemaakte offerte.

Luchtfoto’s en situatieschets van uw dak

Tenten Solar beschikt over een licentie waarmee eenvoudig gedetailleerde luchtfoto’s van woningen, bedrijven of boerderijen te bekijken valt, ideaal voor het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonnepanelen installatie. Deze handige tool vergemakkelijkt ons werk en zorgt ervoor dat wij u als klant sneller en eenvoudiger kunnen voorzien van de juiste informatie, zoals het aanbieden van een op maat gemaakte offerte.

Hoe werkt het?

Dankzij de licentie hebben wij toegang tot een tool die eenvoudig door middel van satellietbeelden een situatieschets geeft van daken waarop wij zonnepanelen installaties willen gaan plaatsen. We kunnen zeer gedetailleerd het dak van het desbetreffende object in kaart brengen, dit kan zowel in een helicopterview als in een schuine zichtlijn. Op deze manier kunnen we niet alleen de exacte afmetingen van het dak in kaart brengen, maar we kunnen ook zien of er schaduwobjecten in de buurt staan. Hierdoor kunnen wij voor u een goede dakplanning maken en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak; of u nou een zonnepanelen op een schuin dak of zonnepanelen op een plat dak wilt.

Zijn de foto’s actueel?

De satellietbeelden geven ons duidelijke inzichten in de situatie met betrekking tot uw dak. Een bijkomend voordeel is dat de luchtfoto’s die wij hiervoor gebruiken maximaal een half jaar oud zijn. Hierdoor zijn de foto’s zeer actueel. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Maps, waarvan de foto’s soms wel enkele jaren oud kunnen zijn.

Vanaf achter de computer kunnen wij u dus al een goed advies geven met betrekking tot het plaatsen van een pv-systeem op uw dak. Het is geen vervanging van een locatiebezoek, maar een zeer verfrissende ondersteuning; wat letterlijk een andere kijk op de zaak geeft!  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op uw dak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Helikopter View Zonnepanelen

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen