Over Tenten Solar

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat u duurzaam stroom opwekt met uw eigen 100% groene stroom installatie. Tenten Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van zonnepanelen (PV-panelen).

Ons groothandelbedrijf in zonnepanelen is ontstaan vanuit Tenten Elektro-Installatie, dat in 1999 is opgericht. Vanaf 2009 is Tenten Solar Zonnepanelen fulltime bezig met zonne-energie.

Adviseren en ontzorgen

Zonne-energie is een specialistisch vakgebied en wij ontzorgen u dan ook graag. Wij adviseren u graag over uw duurzame investering in een pv-systeem. Daarnaast installeert ons professionele zonnepanelen-installatieteam graag de zonnepanelen voor u. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van subsidies, btw compensaties en andere fiscale aspecten

Ruime ervaring in pv-systemen

We zijn specialist in o.a. de sectoren: agrarischMKBsemi-overheid, en particulieren.  Wij hebben een ruime ervaring in het adviseren, leveren en installeren van zonnepanelen. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en ontzorgen op het gebied van leasing van zonnepanelen. 

Voor een overzicht van onze referenties en vakgebieden verwijzen wij u naar onze projecten. Zo krijgt u een goed overzicht van de mogelijkheden van zonnepanelen voor particulieren, de agrarische sector, het MKB en de (semi) overheid. Het hele jaar door werken wij met een team van rond de 25 personen aan de installatie van zonnepanelen systemen.

Landelijke dekking in zonnepanelen

Tenten Solar Zonnepanelen opereert vanuit Lichtenvoorde en is tevens gehuisvest in Breda en Rosmalen. Daarnaast hebben wij uitvoerende - door ons gecertificeerde - solarpartners in: Surhuisterveen, Uden, Landgraaf, Noordwijk, Hellevoetsluis, de Lier, Someren, Almere en Best. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking op het gebied van zonnepanelen aanbieden. Op onderstaande kaart ziet u een overzicht van referenties van zonnepanelen door heel Nederland die wij hebben gerealiseerd. 

tentensolar zonnepanelen referenties

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen