Duurzaamheid binnen Tenten Solar

Tenten Solar hecht veel waarde aan het milieu en de zorg voor onze omgeving. Wij streven continu naar het op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze uitvoeren van onze werkzaamheden.

MVO-rapport op FIRA Platform

Tenten Solar heeft op 7 mei 2018 een Basis MVO-rapport gepubliceerd in het FIRA Platform. Door op het onderstaande FIRA logo te klikken, kunt u de betrouwbaarheidsverklaring van FIRA inzien.

FIRA is een verificatie-bureau en verifieert MVO-prestaties van bedrijven en instellingen. Het FIRA Platform is een online register waar bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten. Het platform sluit nauw aan bij internationale normen op het gebied van duurzaamheid zoals ISO 26000, AA1000 en GRI.

MVO-programma transparant

Wij hebben het FIRA Platform gekozen om ons MVO-programma transparant te maken. Het FIRA Platform is een platform waar bedrijven hun duurzaamheidsstrategie ontwikkelen en direct alle resultaten én toekomstplannen zichtbaar maken. De MVO-principes en de kernthema’s zoals benoemd in ISO 26000 staan centraal in onze bedrijfsvoering en hiermee bouwen wij gaandeweg aan een steeds duurzamere toekomst. Alle informatie in het FIRA Platform is getoetst, waardoor de gegevens betrouwbaar zijn. Minimaal jaarlijks werken wij ons rapport bij en vindt een hertoetsing plaats op onze MVO-prestaties.

 fira

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen