• Ten Brinke

  482 zonnepanelen bij Ten Brinke Group in Varsseveld

  Lees meer

Neem contact op

Bel 0544 - 353348 of stuur een e-mail naar info@tentensolar.nl.

Direct contact opnemen

Bekijk onze bedrijfsfilm

Neem een kijkje in ons magazijn en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsfilm bekijken

Zonnepanelen voor het MKB

Tenten Solar B.V. heeft ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen voor het MKB. We hebben reeds vele zonnepanelen projecten voor het MKB met succes afgerond. Dankzij deze ervaring hebben we geleerd dat een zonnepanelen installatie voor veel van onze referenties een zeer rendabele investering blijkt te zijn. Door de verschillende belastingvoordelen, zoals de Investering Aftrek (IA) de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Energie Investering Aftrek (EIA), is een investering in PV-panelen (*) - oftewel zonne-energie - vaak binnen 10 jaar terug te verdienen. Ook de grote stroombehoefte en veel dakoppervlak maken zonnepanelen een zeer rendabele investering voor de MKB.

Voordelen zonnepanelen voor het MKB

In eigen beheer elektriciteit opwekken met zonnepanelen heeft vele voordelen voor het Midden en Klein Bedrijf. De zonne-energie die zelf wordt opwekt met de zonnepanelen hoeft niet ingekocht te worden. Hoe meer de stroomprijs gaat stijgen in de toekomst, hoe groter het voordeel voor uw zaak is. Daarnaast zijn zonnepanelen een vorm van duurzame energie, welke geen uitstoot van CO2 oplevert.

De voordelen van zonnepanelen voor het MKB op een rijtje:

 • In eigen beheer zonnestroom opwekken in plaats van inkopen
 • Minder afhankelijkheid van stroomprijsstijgingen
 • Stroom opwekken uit een oneindige bron, ook in Noord Europa
 • Bijdrage aan een duurzaam milieu, dankzij minder vervuilende uitstoot van CO2
 • De levensduur van PV zonnepanelen is ruim 25 jaar
 • Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij

Zonnepanelen voor uw MKB bedrijf

Gedurende de dag is er veel stroom nodig op menig bedrijf. Ook zijn er vaak platte daken met dus altijd een gunstige ligging beschikbaar om zonnepanelen op te plaatsen. Dit bij elkaar maakt het dat zonnepanelen steeds vaker worden toegepast bij bedrijven. Bij Tenten Solar Zonnepanelen zijn we ons ervan bewust dat het uiterlijk van een zonnepanelen-installatie erg belangrijk is bij een MKB bedrijf. Wij zullen er altijd naar streven om een esthetisch verantwoorde oplossing voor zonnepanelen te leveren. Wij hebben veel ervaring met grote zonnestroom projecten voor bedrijven. Hierdoor kunnen wij u goed advies geven over de voordelen van een investering in zonnepanelen. Door onze ervaring hebben we daarnaast een goede kijk op wat praktisch mogelijk is.

Zeker ook bij een opstelling op een platdak is het raadzaam een constructeur te raadplegen. Door het toepassen van ballast om de panelen op de plek te houden, komt er het nodige extra gewicht op het platte dak. Natuurlijk kunnen wij u helpen door het maken van een ballastplan, welke u uw constructeur kan overleggen. Ook kunnen wij u in contact brengen met een onze huis constructeur en u ontzorgen.

Ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen

Tenten Solar B.V. is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren, en installeren zonnepanelen voor o.a. de vakgebieden: particulier, agrarisch, MKB en semi-overheid. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner in zonne-energie gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs voor zonnepanelen. Naast Gelderland en Overijssel bouwen wij zonnestroom installaties in meer provincies. Wij ondersteunen zonnepanelen installateurs door heel Nederland en Duitsland (NRW).
Bekijk, voor een overzicht van de mogelijkheden van zonnepanelen voor het MKB, onze MKB zonnepanelen projecten. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

(*) PV (Photo Voltaic) = Elektriciteit uit zonlicht = zonne-energie = zonnestroom en wordt opgewekt door zonnepanelen installatie

 • iso-9001
 • iso-9001
 • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen