Nieuws & Acties

Informatiebijeenkomsten

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonnepaneleninstallatie? En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen? Zomaar wat vragen die je zou kunnen hebben als je nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen. Daarom organiseren wij iedere laatste donderdag van de maand een zonnepanelen informatieavond.

Zonnepanelen informatieavond donderdag 26 maart via livestream op Facebook-pagina Tenten Solar

De maandelijkse zonnepanelen informatieavond van Tenten Solar gaat door. Vanwege het coronavirus dit keer echter niet in onze showroom, maar via een livestream op onze Facebook-pagina. Donderdag 26 maart om 20.00 uur. Bent u er ook bij? 

Voorzorgsmaatregelen Tenten Solar i.v.m. coronavirus

Ook bij Tenten Solar zonnepanelen nemen wij voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken.

Quadrum Capital neemt belang in Tenten Solar

Investeringsmaatschappij Quadrum Capital neemt een belang in Tenten Solar zonnepanelen. Via de samenwerking met Quadrum wil Tenten Solar de stevige marktpositie in Nederland op het gebied van zonnepanelen verder uitbouwen en een belangrijke bijdrage blijven leveren aan de verduurzaming van Nederland. Lees hier het volledige persbericht.

Bouw zonnedak voor coöperatie BoeN

Tenten Solar heeft de bouw van 740 zonnepanelen op een collectief ‘Zonnedak Holthuizen’ in Steenderen van BoeN (Bronkhorst en Omgeving Energie Neutraal) gegund gekregen. De zonnepanelen zijn gekocht door deelnemers die wonen in Bronkhorst, Steenderen, Baak, Rha en Olburgen.

Start bouw zonnepaneleninstallatie op dak van scholengemeenschap Marianum

In januari 2018 tekenden Energiecoöperatie Groenkracht Groenlo en scholengemeenschap Marianum een overeenkomst om 350 zonnepanelen op het dak van de scholengemeenschap in Groenlo te plaatsen. Wij van Tenten Solar mogen de zonnepanelen leveren en installeren.

Bouw drijvend zonnepark Lingewaard van start

Op het gietwaterbassin van Gietwaterbedrijf Bergerden in het tuinbouwgebied in de gemeente Lingewaard is het startschot gegeven voor de plaatsing van 6.150 drijvende zonnepanelen. Wij van Tenten Solar zullen de zonnepanelen plaatsen en onderhouden.

BTW terugvragen op aanschaf en installatie zonnepanelen 2012/2013

Heb je tussen 1 januari 2012 en 20 juni 2013 zonnepanelen aangeschaft? Dan kun je met terugwerkende kracht de betaalde BTW op de aanschaf en installatie van de zonnepanelen terug vragen van de Belastingdienst.

Tenten Solar is verhuisd naar Koningslinde 25

Per heden zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. Je vindt ons nog steeds in Lichtenvoorde, maar dan aan de Koningslinde 25.

Ruim 700 zonnepanelen Duurzaam Beltrum officieel in gebruik

Op 20 augustus jl. worden de ruim 700 zonnepanelen van Energie coöperatie DE ZONders (via het project Duurzaam Beltrum) officieel in gebruik genomen. Wethouder Joke Pot verrichtte de officiële openingshandeling. Wij van Tenten Solar Zonnepanelen waren verantwoordelijk voor het advies, de levering en de installatie van de zonnepanelen.

Tenten Solar mag drijvend zonnepanelenpark aanleggen

Van de Coöperatie Lingewaard Energie hebben wij de aanleg van het Drijvend Zonnepark Lingewaard gegund gekregen. We hebben veel ervaring op dit terrein, onder meer in de agrarische sector, het MKB, de overheid en de particuliere markt. In dit project zijn we verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de installatie van het drijvend zonnepanelenpark op het gietwaterbassin in het tuinbouwgebied Next Garden. Voor een periode van 15 jaar verzorgen we ook het onderhoud.

Openingsfeest zonneschool cbs De Wrâldpoarte

Op 21 juli jl. werd op cbs De Wrâldpoarte in Garyp gevierd dat de school nu een zonneschool is. Dankzij de 98 zonnepanelen die wij op het dak van de school installeerden, profiteert de school vanaf nu van zonne-energie. 

Foutmelding SAJ-monitoringsomgeving

De eSolar Portal van SAJ is nu ge-update in versie 4.0. De eSolar Portal bestaat uit 3 onderdelen (de handleidingen per onderdeel vind je onderaan in dit artikel):

  • eSolar O&M web portal: voor alle gebruikers, inclusief eindgebruikers en installateurs, electriciens, etc.
  • eSolar O&M App: alleen voor professionals, zoals installateurs en distributeurs, niet voor eindgebruikers
  • eSolar Portal app: alleen voor eindgebruikers

Energie voor 32 huishoudens in Eibergen dankzij zonnepanelen

Eind juli hebben we 178 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Zalencentrum de Huve in Eibergen. Samen met de binnenkort te installeren 212 zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal van Martin Koopman (ook in Eibergen), moeten de panelen energie gaan opwekken voor omgerekend 32 huishoudens.

Salderingsregeling zonnepanelen verlengd t/m 2023

In juli 2017 maakte minister Henk Kamp van Economische Zaken bekend dat de salderingsregeling voor zonnepanelen tot 2023 is verlengd. Concreet betekent dit dat particulieren tot die tijd hetzelfde tarief blijven krijgen voor de zonnestroom die ze aan het energienet leveren.

[12 3 4 5  >>  
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen