Offerte aanvraag

Vraag direct een offerte aan

Offerte

Vul s.v.p. uw naam in.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.

Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.

Aantal zonnepanelen

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Objecten
Invalid Input

Installatie

Invalid Input

Afmetingen en dak
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Een zonnepanelen installatie (PV-installatie) plaatsen is maatwerk. Uw wensen staan dan ook centraal bij het opstellen van een offerte. Het is daarom voor ons vanzelfsprekend om een afspraak op locatie te maken. Niet alleen kunnen we dan een goede offerte opstellen, wij kunnen ook met u bekijken welke regelingen van toepassing zijn om het plaatsen van een PV-installatie voor zonne-energie zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Bezoek onze zonnepanelen showroom

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom met zonnepanelen in Lichtenvoorde. Zo kunt u de verschillende producten, zoals zonnepanelen, omvormers, montage systemen of complete sets zonnepanelen met eigen ogen bekijken. De openingstijden van onze showroom zijn van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 17:30 uur, Wilt u buiten de openingstijden of op zaterdag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.

Rendement op zonnepanelen

Of u nou een subsidie krijgt of niet, ook zonder subsidie zijn zonnepanelen rendabel. Wel moet gezegd worden dat een subsidie de terugverdientijd van zonnepanelen aannemelijk korter maakt. Ons team neemt dan ook graag uw werk uit handen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies voor zonnepanelen en kunnen dus alles voor u regelen.

Offerte aanvragen

Indien u er snel bij wilt zijn, vul dan de offerte aanvraag in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. We zullen dan een afspraak met u maken waarin we persoonlijk de offerte samen met u bespreken. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u uiteraard ook direct contact met ons op nemen, door te bellen naar het telefoonnummer 0544 - 35 33 48.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen