Filteren op plaats

  • 37 Bauer zonnepanelen in Zieuwent
  • SolarEdge omvormer

37 Bauer panelen bij kapsalon Zieuwent

Aan de Dorpstraat in Zieuwent is kapsalon He-Ar gevestigd. Eigenaar van de kapsalon, de heer Doppen, had de wens om energie te besparen en daarnaast de kapsalon een duurzame uitstraling te geven. Daarom hebben wij 37 zonnepanelen op het dak van deze salon in Zieuwent geplaatst. Het betreft zowel een schuin- als een platdak.

 

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Full black zonnepanelen van Bauer

We hebben bij deze installatie gekozen voor Full black zonnepanelen van het Duitse merk Bauer. In totaal liggen er 37 zonnepanelen op het dak. In totaal leveren deze panelen 9.100 kWh aan stroom op jaarbasis op. Dit is ook ongeveer het verbruik van de kapsalon. Met deze zonnepanelen kan de heer Doppen dus bijna volledig voorzien in zijn eigen stroomverbruik.

Solaredge omvormer met optimizers

Op het dak waarop de zonnepanelen zijn geïnstalleerd is sporadisch sprake van schaduwval. Om te voorkomen dat dit een (grote) invloed heeft op de opbrengsten van de zonnepanelen installatie, hebben we een Solaredge omvormer met optimizers toegepast. Hiermee wordt uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald, zo heeft schaduwval minder invloed op de gehele installatie. Met Solaredge kun je tot 25% meer energie uit de installatie halen. Daarnaast heeft de heer Doppen dankzij geïntegreerde monitoring een zeer goed inzicht in de prestaties van elk individueel paneel en de installatie in z’n geheel.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen