LG NeON 2 BiFacial

De LG NeON 2 BiFacial is gebaseerd op de bekende high-performance LG NeON 2-module, winnaar van de Intersolar Award 2015. Aan de voorzijde realiseert de nieuwe module, dankzij de 60 zeer efficiënte monokristallijne cellen, een vermogen van 300 Watt piek (Wp).

Vanwege het gebruik van bi-facial cellen, lichtdoorlatende folie aan de achterzijde en het gebruik van CELLO-technologie kan de kracht van de LG NeON 2 BiFacial optimaal worden benut. Door de “bifacial bonus” kan bij veel zonlicht het vermogen van de LG NeON™ 2 BiFacial worden opgeschroefd tot 375 Watt.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Tot 25 procent meer opbrengst

Conventionele, enkelzijdige actieve cellen en modules kunnen alleen aan de voorzijde licht opnemen en dit omzetten in elektriciteit. De LG NeON 2 BiFacial heeft daarentegen aan de voor- en achterzijde actieve cellen en een lichtdoorlatende folie aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk om invallend licht aan de voor- en achterzijde te gebruiken, waardoor de energieopbrengsten tot wel 25 procent kunnen worden verhoogd in vergelijking met een conventionele eenzijdige module met dezelfde nominale kracht. De zonnepanelen hebben een productgarantie van 12 jaar en een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar.

Uiterlijk en design

Door het versterkte frame kan de LG NeON 2 BiFacial aan de voorkant een druk tot 6000 Pa verdragen (vergelijkbaar met een laag sneeuw van 1,8 meter hoog) en aan de achterkant kan het tot 5400 Pa verdragen (gelijk aan een windsnelheid tot wel 93 m/s, ter vergelijking; de windsnelheid van orkaan Katrina in 2005 was max. 75m/s).

Over LG Solar

LG is natuurlijk een bekende naam, ook op het gebied van zonne-energie. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. LG Solar is een financieel gezond bedrijf en heeft in 2013 zelfs de Solar Award gewonnen. Hiermee is wel duidelijk dat LG zonnepanelen een goede keuze zijn.

LG PRO Solar partner

Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Downloads

Datasheet LG NeON 2 BiFacial

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen