LG NeON 2 Black (320 Wp)

De monokristallijne zonnemodule LG NeON 2 Black is helemaal in het zwart afgewerkt. Door het discrete ontwerp van de panelen kunnen ze eenvoudig geïntegreerd worden met ieder dak. De nieuwe CELLO technologie zorgt bovendien voor een betrouwbare output van 320Wp.

In dit paneel is CELLO technologie toegepast. Deze technologie vervangt 3 balken door 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen. De LG NeON 2 Black heeft een productgarantie van 12 jaar en een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Strak uiterlijk

De LG NeON 2 Black zonnepanelen met een zwart geanodiseerd frame en zwarte onderlaag is ontworpen met verbeterde esthetiek. Door het gebruik van dunnere draden lijkt het alsof de modules helemaal zwart zijn, ook van een afstand. Het elegante design van de panelen zal goed ogen bij uw huis, en kan mogelijk zelfs de waarde van uw huis verhogen.

Dubbelzijdige celstructuur

De cel in de LG NeON 2 Black kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren. Het invallend licht reflecteert van de achterkant van het paneel en wordt opnieuw opgenomen waardoor het extra vermogen genereert. 

Over LG Solar

LG is natuurlijk een bekende naam, ook op het gebied van zonne-energie. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. LG Solar is een financieel gezond bedrijf en heeft in 2013 zelfs de Solar Award gewonnen. Hiermee is wel duidelijk dat LG zonnepanelen een goede keuze zijn.

LG PRO Solar partner

Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Downloads

Datasheet LG NeON 2 Black (320 Wp)

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen