Q Cells Q.PEAK DUO-BLK-G5 310 Wp

Deze nieuwe Q.PEAK DUO-G5 is een Full Black monokristallijn zonnepaneel van 310 Wp en met een rendement van 19,9%. Dit zonnepaneel biedt een hogere opbrengst op kleine oppervlakken, dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO Technology met bijzonder hoger prestaties op een gering oppervlak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het 6-Busbar-design op halfformaat-cellen, in combinatie met met de modernste schakeltechniek voor uitstekende prestaties onder reëel omstandigheden - ook bij lage stralingsintensiteit en op heldere, warme zomerdagen. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van uw woning of bedrijfspand.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

De voordelen van de Q Cells Q.PEAK DUO-G5:

  • Q.ANTUM celtechnologie: Hogere opbrengst per oppervlak en lagere BOS-kosten dankzij hoge prestatieklassen en een efficiënte tot en met 19,9%
  • Innovatie technologie m.b.t. alle weersomstandigheden: Optimaal rendement als gevolg van uitstekend weinig-licht en temperatuurgedrag.
  • Voortdurende hoge prestatie: Lange termijn rendement beveiliging door Power optimalisatie, Anti LID Technologie, Anti PID Technologie, Hot-Spot Protect en Traceable Quality Tra.Q™.
  • Geschikt voor extreme weersomstandigheden: Frame van high-tech aluminium legering, gecertificeerd voor hoge sneeuw- (5400Pa) en windlasten (4000Pa).
  • Investeringszekerheid: 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire prestatiegarantie.
  • Zeer moderne technologie: Q.ANTUM DUO combineert actuele half-cel technologie en innovatieve bekabeling met de bewezen Q.ANTUM Technology.

Over Hanwha Q Cells

Q Cells, een grote speler op de markt van zonnepanelen, is onderdeel van de Hanwha Group en is een Duitse producent van zonnepanelen. Het hoofdkantoor van Hanwha Q Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

Wanneer u kiest voor de Q Cells Q.PEAK DUO-BLK-G5 zonnepanelen, kiest u voor een maximaal rendement per vierkante meter, voor een zeer acceptabele prijs.

Downloads:

Datasheet Q.PEAK DUO-G5 BLK 305 – 330 Wp

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen