Draag een klant aan en krijg een dinercheque t.w.v. €50,-

We willen onze trouwe opdrachtgeversdinercheque2 Custom graag belonen, daarom hebben we een exclusieve actie opgezet. Wanneer u bij ons een nieuwe klant aandraagt voor een zonnepanelen installatie, ontvangt u van ons een dinercheque ter waarde van 50 euro! Een win-win situatie. Lees meer over de voorwaarden van deze actie. 

Op deze manier helpt u niet alleen uw naaste omgeving aan een voordelige zonnepanelen installatie, waarmee ze in eigen beheer energie op kunnen wekken en kunnen genieten van de voordelen van zonne-energie, maar kunt u zelf genieten van een overheerlijk diner in een restaurant naar keuze. Een win-win situatie!

Hoe werkt het?

Wanneer u bij ons een nieuwe klant aandraagt (bijvoorbeeld een buur, familielid, vriend of collega), dan krijgt u van ons een dinercheque ter waarde van 50 euro. U kunt de opdracht bij ons aandragen door contact met ons op te nemen en daarbij de ‘Dinercheque Actie’ te vermelden. De dinercheque ontvangt u van ons wanneer de opdracht voor het plaatsen van de zonnepanelen daadwerkelijk wordt bevestigd.

Wilt u meer weten over de dinercheque actie? Neem dan contact met ons op, dan zullen we u er alles over vertellen.

dinercheque2

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen