Q Cells zonnepanelen kwaliteit

Q Cells is een onderdeel van het Duitse Hanwha Group en is een grote speler op de markt van zonnepanelen. Q Cells fabriceert zonnepanelen sinds 1999 en beschikt over een groot onderzoekscentrum. De zonnepanelen worden hoog aangeschreven, dit komt doordat de hoogwaardige Duitse technologie wordt toegepast bij de ontwikkelingen van de panelen.

Gegarandeerd hoog rendement

Q Cells hanteert een eigen ontworpen technologie: Q.Antum Technology. Deze technologie optimaliseert de lichtinval. Hierdoor presteert het paneel ook bij lagere of hogere temperaturen goed. Hetzelfde geldt voor omstandigheden waarbij er minder licht is, zoals een bewolkte dag of vroeg in de ochtend. De opbrengst is daardoor gegarandeerd hoog, het gehele jaar door. Elk paneel van de Duitse fabrikant beschikt over deze technologie. Kom voor meer informatie langs in onze showroom in Lichtenvoorde.

Met de zonnepanelen van Q Cells zit u dus goed. De fabrikant geeft een productgarantie van 12 jaar op haar zonnepanelen. Daarnaast hebben de panelen een nominale vermogensgarantie van 25 jaar. Dat betekent dat de panelen na 25 jaar nog minimaal over 80% van het beginvermogen beschikt. De zonnepanelen beschikken over een licht frame. De frames zijn gemaakt van een high-tech-aluminium legering. Verder zijn ze gecertificeerd voor hoge sneeuw- en windlasten.

Q Cells zonnepanelen bij Tenten Solar

Door de hoge kwaliteit van de Q Cells zonnepanelen zijn er verschillende zonnepanelen van Q Cells terug te vinden in ons assortiment. Bij ons heeft u de keuze uit:

Meer weten over de Q Cells panelen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de zonnepanelen van Q Cells? Vraag direct een offerte aan. Wilt u meer weten? Wij vertellen u vrijblijvend over de mogelijkheden en geven u een deskundig advies. Neem direct contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen