Q Cells zonnepanelen prijs

Op zoek naar kwalitatief uitstekende en betrouwbare mono- of polykristallijne zonnepanelen? Bekijk dan eens de Q Cells zonnepanelen. Deze zonnepanelen staan bekend om de Duitse betrouwbaarheid en technologie.

Hoogwaardige techniek

De Q Cells zonnepanelen worden geproduceerd door moederbedrijf Hanwha Group. Deze grote speler op de zonnepanelenmarkt beschikt over een eigen onderzoekscentrum en waarborgt zo de kwaliteit van haar zonnepanelen. De Q Cells zonnepanelen beschikken over de Q.antum Technology, wat het rendement van het paneel verhoogt.

De panelen zijn getest en voldoen aan de strenge IEC kwalificaties.

Ga voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

De Q Cells panelen zijn hun prijs meer dan waard. Door de deskundigheid van Tenten Solar bent u ervan verzekerd dat u de panelen tegen een juiste prijs/kwaliteit verhouding aanschaft. Alle panelen van Q Cells beschikken over een productgarantie van 12 jaar. De panelen hebben een nominale vermogensafname van maximaal 19% na 25 jaar. Kortom, met de keuze voor de Q Cells zonnepanelen zit u goed, dat verzekeren wij u.

Wilt u de panelen laten installeren door één van onze professionele installateurs? Logisch! Wij ontnemen u de zorg van het installeren en zorgen ervoor dat er geen rommel achterblijft. Daarnaast heeft u ook de keuze om de panelen zelf te installeren. Hiermee kunt u kosten besparen, zorg er echter wel voor dat u de zonnepanelen op een professionele en veilige manier bevestigd. 

Meer weten?

Heeft u interesse in zonnepanelen of wilt u meer weten de prijs van Q Cells zonnepanelen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Onze deskundige werknemers staan iedere werkdag voor u klaar.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen