Q cells zonnepanelen rendement

Bent u op zoek naar zonnepanelen met een hoog rendement? Bekijk dan eens de zonnepanelen van Q Cells. Elk zonnepaneel van de fabrikant, zowel de mono- als de polykristallijne zonnepanelen, beschikken over de Q.Antum Technology. Door deze techniek bent u verzekerd van zonnepanelen met een verhoogde opbrengst (in vergelijking met reguliere zonnepanelen).

Stabiele, betrouwbare zonnepanelen

De Q.Antum Technology maakt van normale solarcellen en modules, versterkte solarcellen en modules. De prestatie van het paneel bij mindere weersomstandigheden neemt hierdoor toe. Zo bent u verzekerd van een verhoogd rendement, het hele jaar door. Dit maakt de Q Cells zonnepanelen erg betrouwbaar. Ieder paneel van de Duitse fabrikant heeft een vermogen van minimaal 280 Wp. De zwarte panelen van Q Cells beschikken over een minimale module efficiency van 17,4% en een vermogensgarantie van minimaal 83% na 25 jaar.

Daarnaast beschikt het moederbedrijf, Hanwha Group, over een productiecapaciteit van ruim 6 GW, verdeeld over meerdere landen.

Twee tot driemaal zo strenge eisen

De panelen van Q Cells zijn getest onder de scherpe IEC testcriteria. Echter vindt de fabrikant deze criteria niet voldoende. In het eigen onderzoekscentrum wordt ieder paneel onder twee tot driemaal zo strenge eisen getest. Dit waarborgt de kwaliteit, de prestatie en de efficiëntie van de panelen. De panelen zijn bestand tegen zware weersomstandigheden, zoals sneeuw en windvlagen tot 350 km/h.

Interesse?

Heeft u interesse in één van de Q Cell zonnepanelen of wilt u meer weten over het rendement van de Q Cell zonnepanelen? Vraag een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Naast zonnepanelen vindt u in ons assortiment ook complete sets voor zonnepanelen, welke bestaan uit zonnepanelen, een onderconstructie, een monitoringssysteem en een omvormer.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen