2160 Watt Sunrise (8 panelen)

2.160 Watt - 1.944 kWh per jaar - € 1.525

Deze basis set bestaat uit 8 hoogwaardige Sunrise zonnepanelen van 270 Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 2160 Watt en het wekt daarmee zo'n 1944 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. De panelen hebben een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een omvormer van SAJ, een onderconstructie en een monitoringssysteem. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Complete monitoring

Deze set wordt geleverd met een SAJ Sununo TL2K omvormer voorzien van een compleet geintegreerde monitoring. Een eenvoudige internetverbinding voldoet om het systeem uit te kunnen lezen. Nadat u zich kosteloos heeft aangemeld bij de SAJ Portal kunt u zelf zeer uitgebreid uw systeem monitoren. Daarmee kunt u actuele en historische opbrengsten bekijken op uw PC, tablet of smartphone. Het uitlezen gebeurt via duidelijke grafieken.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met polykristallijne panelen van Sunrise van 270 Watt. Het paneel van Sunrise is ontworpen om de beste resultaten onder ‘echte’ condities te behalen, zelfs met weinig lichtinval of op warme zomerdagen. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 270 Wp en heeft een efficiëntie van 16,6%.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 8 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 2 rijen van 4 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 8
Betreft: Reguliere polykristallijne pv-panelen van Sunrise
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 270
Hoeveelheid Wp totaal: 2.160 Watt
Omvormer: SAJ Sununo TL2K
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 2.160 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 1.944 kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 1.525,- exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SAJ Sununo 2K omvormer
Datasheet Van der Valk onderconstructie

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen