4875 Watt Q Cells (15 panelen)

4.875 Watt - 4.387,5 kWh per jaar - € 3.318,-

Deze basis set bestaat uit 15 hoogwaardige Q Cells zonnepanelen van 325 Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 4875 Watt en het wekt daarmee zo'n 4387,5 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. De zonnepanelen hebben een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een omvormer van SAJ, een onderconstructie en een monitoringssysteem. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Omvormer

Deze set wordt geleverd met een SAJ Sununo TL4K-M omvormer voorzien van een compleet geintegreerde monitoring. Een eenvoudige internetverbinding voldoet om het systeem uit te kunnen lezen. Nadat u zich kosteloos heeft aangemeld bij de SAJ Portal kunt u zelf zeer uitgebreid uw systeem monitoren. Daarmee kunt u actuele en historische opbrengsten bekijken op uw PC, tablet of smartphone. Het uitlezen gebeurt via duidelijke grafieken.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met polykristallijne panelen van Q Cells van 325 Watt. Het paneel beschikt over de innovatieve Q.ANTUM cell technology. Het paneel is ontworpen om de beste resultaten onder ‘echte’ condities te behalen, zelfs met weinig lichtinval of op warme zomerdagen. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 325 Wp en heeft een efficiëntie van 19,9 %. Net zoals alle zonnepanelen van Q Cells is ook dit zonnepaneel eenvoudig te installeren en dus direct te gebruiken.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 15 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 3 rijen van 5 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 15
Betreft: Reguliere polykristallijne pv-panelen van Q Cells
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 325
Hoeveelheid Wp totaal: 4875 Watt
Omvormer: SAJ Sununo TL4K-M
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 4875 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 4387,5 kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 3.318,- exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SAJ Sununo TL4K-M omvormer
Datasheet Van der Valk onderconstructie

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen