5500 Watt Suntech & SolarEdge (15 panelen)

5.500 Watt - 4.995 kWh per jaar - € 4.089,00

Deze basis set bestaat uit 15 hoogwaardige Suntech zonnepanelen van 370 Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 5.500 Watt en het wekt daarmee zo'n 4995 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. De panelen hebben een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een onderconstructie en een monitoringssysteem. Daarnaast heeft dit systeem als toevoeging een SolarEdge Optimizer Omvormer. De SolarEdge omvormer maakt van uw zonnepanelen slimme panelen en kan zorgen voor wel 25% meer energie. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

SolarEdge Optimizer + omvormer

Deze set wordt geleverd inclusief SolarEdge omvormer met Optimizers. Hiermee wekt u tot 25% meer energie op uit elk zonnepaneel (in vergelijking met een dak met schaduw en obstakels) en creëert u slimme panelen die ten alle tijde meer vermogen leveren.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met polykristallijne panelen van Suntech van 370 Watt. Het paneel van Suntech is ontworpen om de beste resultaten onder ‘echte’ condities te behalen, zelfs met weinig lichtinval of op warme zomerdagen. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 370 Wp en heeft een efficiëntie van 16,6%.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 15 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 3 rijen van 5 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 15
Betreft: Reguliere polykristallijne pv-panelen van Suntech
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 370
Hoeveelheid Wp totaal: 5500 Watt
Omvormer: SolarEdge Optimizer SE 4000
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 5500 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 4995 kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 4.089,00 exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SolarEdge HD-Wave omvormer technologie (1 fase omvormer)
Datasheet Van der Valk onderconstructie
Datasheet Suntech zonnepaneel

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen