Sunrise Solartech zonnepanelen kwaliteit

Sunrise Solartech zonnepanelen kwaliteit

Sunrise Solartech zonnepanelen hebben een zeer hoge kwaliteit. Sunrise Solartech is een internationale zonnepanelen fabrikant die zowel mono- als polykristallijne zonnepanelen produceert. De gerenommeerde productielijnen van Sunrise Solartech hebben een capaciteit van 500MW per jaar, wat overeenkomt met ongeveer 2 miljoen zonnepanelen van 250Wp op jaarbasis. Sunrise Solartech is één van de meeste moderne producenten van zonnepanelen binnen de markt van zonne-energie. Daarnaast wordt de kwaliteit van Sunrise Solartech zonnepanelen onderschreven door het grote aantal kwaliteitskeurmerken, waaronder TÜV, IEC, UL en MCS.

Voordelen en kwaliteit van Sunrise Solartech zonnepanelen

Het bedrijf Sunrise Solartech beschikt over een uitgebreid Research & Design team, dat zich continu toelegt op het optimaliseren van de efficiëntie en de kwaliteit van de zonnepanelen. Daarnaast zijn de voordelen van Sunrise Solartech zonnepanelen ook de scherpe prijzen, de korte levertijden en de grote flexibiliteit in het aanbod van zonnepanelen. Daarnaast zijn Sunrise Solartech zonnepanelen beschikbaar met een productgarantie van 12 jaar en een vermogensgarantie van 90% van het rendement na 10 jaar en 80% van het rendement na 25 jaar. De monokristallijne full black zonnepanelen van Sunrise Solartech hebben daarnaast een Cell Efficiency van 18% en een Modul Efficiency van 16%.

Meer informatie over Sunrise Solartech zonnepanelen

Wilt u meer informatie over de kwaliteit van Sunrise Solartech zonnepanelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Sunrise Solartech Zonnepanelen

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen