Sunrise Solartech zonnepanelen rendement

Sunrise Solartech zonnepanelen rendement

Met Sunrise Solartech zonnepanelen behaalt u een hoogwaardig rendement. De full black zonnepanelen van Sunrise Solartech hebben zwarte zonnecellen, een zwarte achterplaat en een zwarte omlijsting, met deze panelen wordt uw installatie een esthetisch geheel. Sunrise Solartech zonnepanelen hebben een vermogensgarantie van 25 jaar. In de praktijk betekent dit dat Sunrise Solartech panelen na 10 jaar nog 90% van het oorspronkelijke rendement behalen en na 25 jaar nog 80% van het oorspronkelijke rendement behalen.

Hoog rendement met Sunrise Solartech zonnepanelen

Het rendement van Sunrise Solartech zonnepanelen wordt ook verhoogt dankzij de parallelle diodes, die ervoor zorgen dat vermogensafname door bijvoorbeeld schaduw wordt verminderd. De glasplaat van de zonnepanelen van Sunrise Solartech ondergaat een unieke behandeling waarbij deze antireflecterend en zelfreinigend wordt. Daarnaast wordt hiermee de lichtdoorlatendheid van de glasplaat geoptimaliseerd. Dit kwalitatief verbeterde glas komt het rendement van de zonnepanelen ten goede. Ook bevatten de zonnepanelen van Sunrise Solartech EVA-kunststof, weersbestendige folie en een geanodiseerd aluminium frame.

Hoog rendement door positieve vermogenstolerantie

De zonnepanelen van Sunrise Solartech hebben uitsluitend een positieve vermogenstolerantie van 0 tot +3%. In de praktijk betekent dit dat wanneer u een zonnepaneel koopt van 260Wp, dit paneel dan in werkelijkheid een vermogen van tussen de 260Wp en 267Wp heeft. Uiteindelijk zal u dit ook een hoger rendement opleveren.

Meer informatie over Sunrise Solartech zonnepanelen

Wilt u meer informatie over het rendement van Sunrise Solartech zonnepanelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Sunrise Solartech Zonnepanelen

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen