Black 3480Watt 12 panelen (Q cells full black & SolarEdge)

3.480 Watt - 3.132 kWh per jaar - € 3.621,-

Deze basis set bestaat uit 12 hoogwaardige volledig zwarte zonnepanelen van Q Cells van 290Watt.  Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 3480 Watt en het wekt daarmee zo'n 3.132 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. De panelen hebben een lineare vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een onderconstructie en een monitoringssysteem. Daarnaast heeft dit systeem als toevoeging een SolarEdge Optimizer Omvormer. De SolarEdge omvormer maakt van uw zonnepanelen slimme panelen en kan zorgen voor wel 25% meer energie. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

SolarEdge Optimizer + Omvormer

Deze set wordt geleverd inclusief SolarEdge omvormer met Optimizers. Hiermee wekt u tot 25% meer energie op uit elk zonnepaneel (in vergelijking met een dak met schaduw en obstakels) en creëert u slimme panelen die ten alle tijde meer vermogen leveren.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met volledig zwarte zonnepanelen van Q Cells. De Q-PEAK BLK G4.1 is een volledig zwart monokristallijn zonnepaneel. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 290 Wp en heeft een efficiëntie tot 18%. De Q-PEAK BLK G4.1 zonnepanelen bieden hogere opbrengsten op kleinere oppervlakken in vergelijking met reguliere zonnepanelen. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe generatie Q.ANTUM Q Cells modules. De voorkant van dit zonnepaneel is volledig zwart en vormt daardoor een strak geheel op het dak van iedere woning.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 12 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 2 rijen van 6 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Betreft: full-black monokristallijne zonnepanelen van Astronergy
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 290
Hoeveelheid Wp totaal: 3480 Watt
Omvormer: SolarEdge Optimizer SE 3000
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 3.480 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.132kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 3.621,- exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SolarEdge HD-Wave omvormer technologie (1 fase omvormer)
Datasheet Schletter onderconstructie
Datasheet Hanwha Q CELLS QPEAK BLK G4.1 290 Wp

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen