Black 3480Watt 12 panelen (Q Cells)

3480 Watt - 3.132 kWh per jaar - € 2.947,-

Deze basis set bestaat uit 12 hoogwaardige volledig zwarte Q Cells zonnepanelen van 290Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 3.480 Watt en het wekt daarmee zo'n 3.132 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. De panelen hebben een lineare vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een omvormer van SAJ, een onderconstructie en een monitoringssysteem. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Omvormer

Deze set wordt geleverd met een SAJ Sununo TL3K omvormer voorzien van een compleet geintegreerde monitoring. Een eenvoudige internetverbinding voldoet om het systeem uit te kunnen lezen. Nadat u zich kosteloos heeft aangemeld bij de SAJ Portal kunt u zelf zeer uitgebreid uw systeem monitoren. Daarmee kunt u actuele en historische opbrengsten bekijken op uw PC, tablet of smartphone. Het uitlezen gebeurt via duidelijke grafieken.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met volledig zwarte zonnepanelen van Q Cells van 290Watt. De Q-PEAK BLK G4.1 is een volledig zwart monokristallijn zonnepaneel van Hanwha Q Cells. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 290 Wp en heeft een efficiëntie tot 18%. De Q-PEAK BLK G4.1 zonnepanelen bieden hogere opbrengsten op kleinere oppervlakken in vergelijking met reguliere zonnepanelen. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe generatie Q.ANTUM Q Cells modules. De voorkant van dit zonnepaneel is volledig zwart en vormt daardoor een strak geheel op het dak van iedere woning.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 12 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 2 rijen van 6 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Betreft: full-black monokristallijne zonnepanelen van Q Cells 
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 290
Hoeveelheid Wp totaal: 3.480 Watt
Omvormer: SAJ Sununo TL3K
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 3.480 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.132kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van €2.947,- exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SAJ Sununo TL-3K omvormer
Datasheet Schletter onderconstructie
Hanwha Q CELLS QPEAK BLK G4.1 290 Wp

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen