11.840 Watt Suntech (32 panelen)

11.840 Watt - 10.800 kWh per jaar - € 6.931,00

Dit zonnepanelensysteem bestaat uit 32 hoogwaardige Suntech zonnepanelen van 370 Watt. Het totaalvermogen van deze installatie is 11.840 Watt. Deze pv-installatie zal met een normale ligging zo’n 10.800 kilowattuur aan stroom op jaarbasis opwekken. Na 10 jaar nog minimaal 90% van deze waarde en na 25 jaar nog minimaal 80% van deze waarde.

Het is erg belangrijk om een goede keuze te maken voor de pv-installatie die bij u past. U moet een installatie kiezen op basis van uw stroombehoefte, nu én in de toekomst. Tevens spelen het beschikbare dakoppervlak en de ligging van de panelen een rol. Zeker bij grotere installaties is het tevens belangrijk dat de draagkracht van het dak toereikend is. Zeker bij platdak systemen dient dit goed doorgerekend te worden in verband met de nodige ballast die geplaatst moet worden. Daarnaast is de aanwezige stroomaansluiting van belang. Al met al zijn er veel punten die belangrijk zijn. Juist daarom adviseert het team van Tenten Solar Zonnepanelen u graag in het maken van de juiste keuze.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Complete monitoring

Deze set wordt geleverd met een SAJ Suntrio TL10K omvormer met een compleet geïntegreerde monitoring. U hoeft er simpelweg een internetkabel op aan te sluiten en het systeem is eenvoudig uit te lezen. Nadat u zich kosteloos heeft aangemeld bij de SAJ portal, kunt u zelf zeer uitgebreid uw systeem monitoren. U kunt uw actuele en historische opbrengsten bekijken op uw pc, tablet of smartphone. Het uitlezen kan via duidelijke grafieken.

De zonnepanelen

Deze installatie wordt geleverd met Suntech zonnepanelen van 370 Watt. Tenten Solar Zonnepanelen heeft een ruime ervaring en een uitgebreid netwerk met internationale inkoopkanalen en heeft een keuze uit een aantal gerenommeerde zonnepanelen merken.

Onderconstructie

Al naar gelang uw wensen leveren wij de pv-installatie met een onderconstructie voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Zeker bij grote systemen maken wij een complete dakplanning. Deze kan compleet in AutoCAD worden uitgewerkt. Graag helpt het team van Tenten Solar Zonnepanelen u bij het samenstellen van uw ideale opstelling.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 32
Merk zonnepanelen: Suntech
Watt piek (Wp vermogen per paneel): 370
Hoeveelheid Wp totaal: 11.840 Watt
Omvormer: SAJ Suntrio TL10K
Onderconstructie: de prijs van deze set geldt bij toepassing van de installatie op een sandwich dak, waarbij we werken met popnagels en er nauwelijks onderconstructie mogelijk is
Bekabeling: Solarkabel inclusief (100 meter)

Energie

Totaal vermogen: 11.840 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 10.800 kWh

Subsidie

Als bedrijf zijn er verschillende belastingvoordelen.
Btw teruggave! U kunt als particulier uw volledige btw over de aanschaf van deze installatie en over de montage en installatie van dit zonnepanelen systeem terugvorderen. Lees meer over de voordelen en subsidies van zonnepanelen.

Prijs

De aangeboden installatie heeft een totaalprijs van € 6.931,00 exclusief btw en is exclusief montage. Let op: Voor een platdak constructie geldt een meerprijs. Naar wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet Suntech zonnepaneel
Datasheet SAJ Suntrio TL6K - 8K - 10K
Datasheet Van der Valk onderconstructie
Datasheet onderbak ValkPro+

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen