2960 Watt Jolywood glas-glas black (8 panelen)

2.960 Watt - 2.723 kWh per jaar - € 2.117,00

Deze basis set bestaat uit 8 hoogwaardige volledig zwarte Jolywood zonnepanelen van 340 Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 2960 Watt en het wekt daarmee zo'n 2723 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. De panelen hebben een lineare vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een omvormer van SAJ, een onderconstructie en een monitoringssysteem. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Complete monitoring

Deze set wordt geleverd met een SAJ Sununo TL2K omvormer voorzien van een compleet geintegreerde monitoring. Een eenvoudige internetverbinding voldoet om het systeem uit te kunnen lezen. Nadat u zich kosteloos heeft aangemeld bij de SAJ Portal kunt u zelf zeer uitgebreid uw systeem monitoren. Daarmee kunt u actuele en historische opbrengsten bekijken op uw PC, tablet of smartphone. Het uitlezen gebeurt via duidelijke grafieken.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met zwarte zonnepanelen van Jolywood van 370 Watt. De voorkant van dit zonnepaneel is volledig zwart en vormt daardoor een strak geheel op het dak van iedere woning. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 370 Wp en heeft een efficiëntie van 17,7%.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 8 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 2 rijen van 4 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 8
Betreft: glas-glas black monokristallijne zonnepanelen van Sunrise
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 370
Hoeveelheid Wp totaal: 2.960 Watt
Omvormer: SAJ Sununo TL2K
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 2.960 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2.723 kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 2.117,00 exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SAJ Sununo 2K omvormer
Datasheet Van der Valk onderconstructie
Datasheet zonnepaneel Jolywood

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen