2960 Watt LG Neon full black (8 panelen)

2.960 Watt - 2.812 kWh per jaar - € 2842,39

Deze basis set bestaat uit 8 hoogwaardige volledig zwarte zonnepanelen van LG Neon van 370 Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 2960 Watt en het wekt daarmee zo'n 2812 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een omvormer van SAJ, een onderconstructie en een monitoringssysteem. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Complete monitoring

Deze set wordt geleverd met een SAJ Sununo TL2,5K omvormer voorzien van een compleet geintegreerde monitoring. Een eenvoudige internetverbinding voldoet om het systeem uit te kunnen lezen. Nadat u zich kosteloos heeft aangemeld bij de SAJ Portal kunt u zelf zeer uitgebreid uw systeem monitoren. Daarmee kunt u actuele en historische opbrengsten bekijken op uw PC, tablet of smartphone. Het uitlezen gebeurt via duidelijke grafieken.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met volledig zwarte zonnepanelen van LG Solar Neon van 370 Watt. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. Met de Neon technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen LG Solar en kunnen we u van de beste informatie voorzien.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 8 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 2 rijen van 4 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 8
Betreft: full-black monokristallijne zonnepanelen van LG Neon
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 370
Hoeveelheid Wp totaal: 2960 Watt
Omvormer: SAJ Sununo TL2,5K
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 2960 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2812 kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 2842,39 exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SAJ Sununo 2,5K omvormer
Datasheet Van der Valk onderconstructie
Datasheet LG Neon zonnepaneel

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen