Onze diensten

Tenten Solar is specialist op het gebied van zonnepanelen voor particulieren, het MKB, de agrarische sector en de semi-overheid. Onze service bestaat uit een drietal diensten op het gebied van zonne-energie, namelijk:

  • Advies op het gebied van zonne-energie
  • Verkoop van zonnepanelen
  • Installatie van zonnepanelen en pv-systemen

Denkt u na over het aanschaffen van zonnepanelen? Dan staan wij graag voor u klaar!

Maak kennis met ons, bekijk onze bedrijfsfilm:

bedrijfsfilm tenten solar 

Zonnepanelen advies

Een investering in een zonnepanelen installatie doet u niet zomaar. Het is belangrijk om goed geinformeerd te zijn en te weten wat de investering u precies kost en gaat opleveren. Wij geven u een gedegen advies voor de aanschaf van een zonnepanelen installatie. Of het nou gaat om een kleine zonnepanelen installatie op het dak van uw woonhuis of een groot pv-systeem op het dak van uw schuur of stal. Ook op het gebied van subsidies, BTW-compensatie en de terugverdientijd van zonnepanelen voorzien wij u van de juiste informatie. Zo weet u waar u aan toe bent. Voor een solide advies bezoeken wij graag het object waarop u de zonnepanelen wilt laten plaatsen. Wij kunnen dan ook een offerte op maat voor u maken.

We bouwen op een ruime ervaring in het financieel doorrekenen van zonne-energie projecten. Door onze ervaring worden wij regelmatig gevraagd om advies te geven over de toepassing van zonne-energie. Ook verzorgen wij verschillende lezingen en presentaties om op die manier inzicht te geven in de wereld van zonne-energie. Alle adviezen, lezingen en presentaties worden gegeven vanuit onze praktijkervaring. Voor een overzicht van onze praktijk ervaring, kunt u een gedeelte van de referenties die wij hebben opgeleverd bekijken.  

Verkoop zonnepanelen

Een grote groep installateurs behoort tot onze vaste klantenkring. We bieden niet alleen praktisch advies, maar verkopen ook op maat gemaakte zonnepanelen systemen voor onze installateurs. 

Ook gedurende het service- en nazorg traject adviseren wij de installateur. Waar nodig bezoeken onze projectleiders locaties om ondersteuning te bieden bij de installatie van zonnepanelen.

Installatie van zonnepanelen en – systemen

De installatie van zonnepanelen is specialistisch werk. Wij bieden ondersteuning bij de installatie van pv-systemen, of kunnen de installatie ook geheel voor u uit handen nemen. We hebben hiervoor zelf ervaren installateurs en (elektro)monteurs in dienst. Voor een succesvolle installatie verzorgen wij de enigineering (opbouwplan met tekeningen, stringverdeling, ballasting en een elektrotechnisch plan). 

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen