Set van 15 zonnepanelen

Wilt u volledig voorzien in uw eigen stroom en niet meer afhankelijk zijn van uw energieleverancier? Kies dan voor een complete set van 15 zonnepanelen. Met deze complete set ontzorgen we u, het bevat namelijk alles voor een zorgeloze installatie van uw zonnepanelen systeem.

15 zonnepanelen: besparing van 759 euro per jaar

Met een complete set van 15 zonnepanelen wekt u gemiddeld zo’n 3375 kWh aan energie op jaarbasis op. Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 3500 kWh aan energie op jaarbasis. Met deze set kunt u dus (bijna) volledig in uw stroombehoefte voorzien. U wekt groene stroom op en een extra voordeel: u bent niet meer afhankelijk van de stroomprijsstijgingen van uw energieleveranciers en dat merkt u ook in uw portemonnee.

De sets bestaat uit 15 hoogwaardige polykristallijne of monokristallijne zonnepanelen, welke verkrijgbaar zijn in reguliere variant, maar ook in een full black variant, waarmee u dus een complete set voor 15 zwarte zonnepanelen aanschaft. Het totaalvermogen van deze installatie is minstens 3750 Watt en de set levert u een kostenbesparing van 759 euro per jaar op. De mogelijkheid voor het terugvorderen van de BTW maakt een investering in deze set nog aantrekkelijker.

Complete set voor zonnepanelen installatie

Deze complete sets voor een zonnepanelen installatie van 15 panelen zijn verkrijgbaar vanaf € 3.237,- (excl. BTW) en bestaan uit:
•    15 polykristallijne- of monokristallijne zonnepanelen
•    SAJ omvormer of een SolarEdge Omvormer met Optimizers
•    Geïntegreerde monitoring
•    Onderconstructie

Bespaar op uw energierekening

Wilt u ook besparen op uw energierekening en energie opwekken in eigen beheer door middel van zonnepanelen? Dan is een complete set met 15 zonnepanelen iets voor u. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bekijk ons aanbod met complete sets met 15 zonnepanelen

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen