Complete set 18 zonnepanelen

De keuze voor zonnepanelen is niet eenvoudig, dat beseffen we ons bij Tenten Solar maar al te goed. Naast zonnepanelen moet u ook nadenken over het soort omvormer, het montagesysteem en monitoring van de zonnepanelen. Om het u eenvoudig te maken, bieden we complete sets voor zonnepanelen aan, waaronder ook de 18 zonnepanelen set. Deze set van 18 zonnepanelen is onze meest verkochte set zonnepanelen.

18 zonnepanelen: besparing van 911 euro

Met een complete set van 18 zonnepanelen, kunt u in de meeste gevallen uw volledige stroombehoefte opwekken. Een gemiddeld huishouden verbruikt namelijk zo’n 3500 kWh aan energie op jaarbasis. Met een complete set van 18 zonnepanelen wekt u in totaal zo’n 4050 kWh aan energie op, genoeg dus om te voorzien in uw dagelijkse stroombehoefte. Wekt u meer stroom op dan u daadwerkelijk gebruikt? Dan kunt u de overige energie terugleveren aan de energieleverancier (dit heet salderen), dit levert u een aanzienlijke kostenbesparing op. Een complete set van 18 zonnepanelen levert u een besparing van ongeveer € 911,- per jaar op.

Complete set voor zonnepanelen installatie

Onze complete sets met 18 zonnepanelen zijn verkrijgbaar in twee varianten: een reguliere set van 18 zonnepanelen en een set van 18 full black zonnepanelen. Deze complete sets voor een zonnepanelen installatie bestaan uit:
•    18 polykristallijne- of monokristallijne zonnepanelen 
•    Een SAJ omvormer of een SolarEdge omvormer met Optimizers (voor slimmere zonnepanelen)
•    Geïntegreerde monitoring
•    Montage systeem

Meer weten?

Wilt u ook besparen op uw energierekening en energie opwekken in eigen beheer door middel van zonnepanelen? Dan is een complete set met 18 zonnepanelen iets voor u. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bekijk al onze sets met 18 zonnepanelen 

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen