Montage zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen, kunt u ervoor kiezen om deze zelf te monteren, of dit te laten doen door een zonnepanelen installatie team. Bij Tenten Solar bieden we beide mogelijkheden aan. Ons installatie team is zeer gespecialiseerd en kan de montage van zonnepanelen snel en zonder al te veel overlast eenvoudig realiseren.

Montage zonnepanelen met montage systeem

Voor ieder type dak is er een speciaal montagesysteem, welke ervoor zorgt dat de zonnepanelen stevig en betrouwbaar aan het specifieke dak kunnen worden bevestigd. In ons assortiment vindt u de volgende soorten montage systemen voor de montage van zonnepanelen:

Montage zonnepanelen: installatie door de specialist

De montage van zonnepanelen is specialistisch werk. Voor een succesvolle installatie zijn een aantal zaken cruciaal, namelijk: het opbouwplan met tekeningen, de stringverdeling, ballasting en een elektrotechnisch plan. Ons installatieteam neemt u de zorg uit handen en verzorgt de professionele installatie van uw zonnepanelen systeem. Op deze manier behaalt u uiteindelijk het meeste rendement op uw pv-systeem.

Montage zonnepanelen: zelf doen of laten doen?

De montage van zonnepanelen: zelf doen of laten doen? Dat is een vraag waar veel mensen mee zitten. Wij vertellen u graag meer over de voor- en de nadelen van beide opties. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen