Zonnepanelen prijs

De zonnepanelen prijs is natuurlijk erg belangrijk bij de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie. Bent u ook benieuwd hoe de prijs van een zonnepaneleninstallatie precies in opgebouwd? Wij geven u graag inzicht in de prijs van de aanschaf van een compleet zonnepanelen systeem.

Opbouw van de zonnepanelen prijs

De prijs van een zonnepaneleninstallatie is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk:

  • De zonnepanelen: Het belangrijkste onderdeel van een zonnepaneleninstallaite. Natuurlijk zit er verschil in prijs tussen de verschillende merken en types. Niet alleen het type of het merk panelen heeft invloed op de prijs, maar ook het aantal zonnepanelen dat u wilt (laten plaatsen);
  • De omvormer: De omvormer is nodig om de gelijkstroom die de zonnepanelen opwekken om te zetten in wisselstroom. De verschillende merken hanteren uiteraard verschillende prijzen per omvormer. Ook is het van belang of u een 1 fase omvormer of een 3 fase omvormer aanschaft;
  • Solarkabels: Om de zonnepanelen met elkaar en de omvormer te verbinden, zijn solarkabels nodig. De prijs van solarkabels is afhankelijk van het aantal meter kabels dat benodigd is.
  • Montagesysteem / onderconstructie: Afhankelijk van het type dak (dakpannen dak, plat dak, golfplaten dak, etc.) heeft u een montagesysteem nodig. Ook dit heeft invloed op de prijs van het zonnepanelen systeem.
  • Monitoringsysteem: Om het verbruik en de opbrengsten van de zonnepanelen te meten, kunt u een monitoringsysteem toevoegen aan uw installatie. Het systeem dat u kiest heeft ook invloed op de prijs van de zonnepanelen installatie.
  • Installatie van de zonnepanelen: De prijs van een zonnepanelen installatie is afhankelijk van het feit of u de installatie zelf uitvoert of het laat verzorgen door een professionele installateur.


Zonnepanelen prijs complete sets en systemen

In ons assortiment vindt u complete sets of systemen voor zonnepanelen, inclusief zonnepanelen, omvormer, montage systeem en monitoring. We hebben verschillende soorten zonnepanelen sets, er zit altijd wel een set bij die aansluit bij uw (stroom)behoefte. Bekijk ons aanbod complete zonnepanelen sets en complete zonnepanelen systemen voor de prijs van de zonnepanelen installatie. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u meer informatie over de prijs van een zonnepanelen installatie voor uw dak? Vraag dan direct een offerte aan.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen