Zwarte zonnepanelen

Zonnepanelen leveren duurzame stroom op, waardoor u milieuvriendelijk bezig bent. Echter is het zo dat zonnepanelen niet altijd zorgen voor een fraai aanzicht op uw dak. Wilt u milieuvriendelijk én kostenbesparend bezig zijn door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, zonder het aanzicht te verpesten? Kies dan voor zwarte zonnepanelen. Deze volledig zwarte zonnepanelen (ook wel full black zonnepanelen genoemd) vormen een esthetisch geheel op uw dak, zonder aan vermogen te verliezen.

Zwarte zonnepanelen op een donker dak

Het uiterlijk van zonnepanelen wordt steeds belangrijker, dit is met name te zien in de bebouwde omgeving bij particuliere zonnepanelensystemen. Voor donkere daken bieden zwarte zonnepanelen veel voordelen. Zonder aan vermogen te verliezen, zorgen zwarte zonnepanelen op een donker dak ervoor dat de panelen nauwelijks opvallen. Bij zwarte zonnepanelen is niet alleen het paneel zwart, maar ook de omranding, welke bij reguliere zonnepanelen aluminiumkleurig is. Het zorgt dus voor een fraai geheel op uw dak.

Zwarte zonnepanelen bij Tenten Solar

Bij Tenten Solar hebben we diverse soorten zwarte zonnepanelen in het assortiment. Afhankelijk van het type dak en uw wensen met betrekking tot het zonnepanelen systeem, kunt u kiezen uit de volgende soorten zwarte zonnepanelen:


Referenties zwarte zonnepanelen door Tenten Solar

 

Bij Tenten Solar hebben wij veel ervaring met het plaatsen van zwarte zonnepanelen. Zo plaatsen wij 12 Full Black zwarte zonnepanelen op dit woonhuis in Groenlo. Daarnaast zijn er zwarte paneelklemmen en zwarte tussenklemmen op dit donkere dak. Het resultaat: een installatie die bijna niet opvalt op het dak. Twee andere families uit Groenlo maakten gebruik van onze Noaberkorting, en kozen voor de volledig zwarte zonnepanelen van Simax. Voor zowel de zonnepanelen op het schuine dak als de zonnepanelen op het platte dak is gekozen voor zwarte zonnepanelen.

Zonnepanelen volledig zwart

De familie Gierkink uit Markelo laat zien dat zonnepanelen niet alleen op het dak gebruikt kunnen worden: zij komen voor een solarveld met geheel zwarte zonnepanelen. Door deze panelen te gebruiken is de zonne-installatie een stuk minder opvallend.

Wilt u graag meer weten over zwarte zonnepanelen? Loop eens binnen in onze showroom in Lichtenvoorde voor meer informatie, of bekijk onze referenties waarbij ook zwarte zonnepanelen zijn gebruikt. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen