Maak gebruik van de duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Ook zonder een subsidie is een investering in zonnepanelen rendabel. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen zonder subsidie is ongeveer 8 jaar. Maar wist u dat veel gemeentes ook een ‘duurzaamheidslening’ aanbieden?

Duurzaamheidslening tentensolarMet zo’n duurzaamheidslening leent u het geld voor de investering in zonnepanelen voor een rentepercentage dat altijd 3% lager ligt dan het markttarief (condities SVn), met een minimum van 0,5%. De looptijd van zo’n lening is ongeveer 10 tot 15 jaar, afhankelijk van de hoogte van de lening. Daarna gaan uw zonnepanelen nog zeker zo’n 10 tot 15 jaar mee, in deze tijd bespaart u dus een hoop geld.

Duurzaamheidslening in de Achterhoek

Informeer eens bij uw gemeente naar de beschikbaarheid van een duurzaamheidslening. In de Achterhoek bieden de gemeentes Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Winterswijk inmiddels een duurzaamheidslening aan of gaan dit op korte termijn doen. Kijk voor meer informatie of voor het aanvragen van een duurzaamheidslening in de Achterhoek op de website van VerduurSaam

Duurzaamheidslening voor een aantrekkelijke terugverdientijd

De duurzaamheidslening is ondergebracht bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn). Particuliere woningeigenaren kunnen dit type lening aanvragen om hiermee energiebesparende en duurzame maatregelen in de eigen woning te financieren, waaronder dus ook zonnepanelen. Bij Tenten Solar staan we graag voor u klaar om een zonnepanelen installatie te plaatsen met behulp van een duurzaamheidslening, beschikbaar gesteld door uw gemeente.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de duurzaamheidslening of deze lening aanvragen? Neem dan contact op met uw gemeente. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag dan een offerte bij ons aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen