Solar Frontier stopt met verkoop van dunne filmzonnepanelen in Europa

Solar Frontier stopt met de verkoop van dunne filmzonnepanelen in Europa. De reden daarvoor is dat Solar Frontier heeft besloten niet mee te gaan met de dalende prijstrend van zonnepanelen. Daarom stopt het definitief met de Europese verkoop. De Japanse fabrikant gaat zich richten op nieuwe producten waarvan het bedrijf denkt een grotere waarde te kunnen toevoegen. Het is nog niet bekend wat voor producten dit zullen zijn.

Heeft u zonnepanelen van Solar Frontier?

De organisatie van Solar Frontier in M√ľnchen blijft grotendeels in stand en dus ook bereikbaar voor aftersales of servicevragen. Het Taiwanese TSMC, eveneens fabrikant van dunne filmzonnepanelen, kondige in augustus 2015 al aan te stoppen met de productie van dunne filmzonnepanelen.

Een alternatief voor Solar Frontier zonnepanelen

Bent u op zoek naar hoog rendement zonnepanelen, die er daarnaast ook nog eens mooi uit zien? Dan raden wij u LG zonnepanelen aan. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. Met de NeoN technologie gaat LG nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met deze panelen wordt namelijk maar liefst 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en 5% meer kWh per jaar opgewekt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze of andere alternatieven voor Solar Frontier zonnepanelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen