4200Watt 15 panelen (Q Cells & SolarEdge)

4200 Watt - 3780 kWh per jaar - € 3.999,-

Deze basis set bestaat uit 15 hoogwaardige Q Cells zonnepanelen van 280Watt. Het totaalvermogen van deze zonnepanelen installatie is 4200 Watt en het wekt daarmee zo'n 3780 kilowattuur aan stroom op jaarbasis op.  De panelen hebben een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Naast zonnepanelen, bevat deze set alles wat u nodig heeft om te beginnen met het opwekken van zonne-energie: een onderconstructie en een monitoringssysteem. Daarnaast heeft dit systeem als toevoeging een SolarEdge Optimizer Omvormer. De SolarEdge omvormer maakt van uw zonnepanelen slimme panelen en kan zorgen voor wel 25% meer energie. En de keuze is aan u: wilt u het zelf installeren of laat u de zonnepanelen door ons installeren?

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

SolarEdge Optimizer + omvormer

Deze set wordt geleverd inclusief SolarEdge omvormer met Optimizers. Hiermee wekt u tot 25% meer energie op uit elk zonnepaneel (in vergelijking met een dak met schaduw en obstakels) en creëert u slimme panelen die ten alle tijde meer vermogen leveren.

De zonnepanelen

Deze set wordt geleverd met polykristallijne panelen van Q Cells van 280Watt. De Q-CELLS QPlus BFR-G4.1 is een polykristallijn zonnepaneel van Hanwha Q Cells. Het paneel beschikt over de innovatieve Q.ANTUM cell technology. Het paneel is ontworpen om de beste resultaten onder ‘echte’ condities te behalen, zelfs met weinig lichtinval of op warme zomerdagen. Dit zonnepaneel heeft een vermogen van 280 Wp en heeft een efficiëntie van 17,1%. Net zoals alle zonnepanelen van Q Cells is ook dit zonnepaneel eenvoudig te installeren en dus direct te gebruiken.

Onderconstructie

Wij leveren onderconstructies voor een dakpannen dak, golfplaten of damwand dak of een plat dak. Hierbij dient u vooraf de gewenste opstelling aan te geven. Bijvoorbeeld; 15 zonnepanelen naast elkaar in portretvorm of 3 rijen van 5 zonnepanelen liggend. Wij helpen u uiteraard graag bij de samenstelling van uw ideale pakketkeuze.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 15
Betreft: Reguliere polykristallijne pv-panelen van Q Cells
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 280
Hoeveelheid Wp totaal: 4200 Watt
Omvormer: SolarEdge Optimizer SE 4000
Onderconstructie: voor zowel plat- als schuin dak
Bekabeling: levering inclusief 25 meter solar kabel

Energie

Totaal vermogen: 4200 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3780 kWh

Subsidie

BTW teruggave! U kunt als particulier de volledige BTW terugvorderen over de aanschaf van uw pv-systeem. Voor meer informatie: BTW, subsidies en voordelen

Prijs

De aangeboden set heeft een totaalprijs van € 3.999,- exclusief BTW en is exclusief montage. Naar uw wens kunnen wij u een uitgewerkte offerte aanbieden, inclusief montage en installatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Datasheet SolarEdge HD-Wave omvormer technologie (1 fase omvormer)
Datasheet Schletter onderconstructie
Datasheet Hanwha Q CELLS QPLUS BFR-G4.1 280 Wp

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen