Sunrise (340 Wp)

De nieuwe Sunrise SR-M660HL9BB is een mono monokristallijn zonnepaneel van 340 Wp en met een efficiency van 19,3%. Sunrise biedt 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie op de prestaties van dit zonnepaneel. Er wordt gebruik gemaakt van het 9-Busbar-design op halfformaat-cellen. Op het voorvlak van de Sunrise SR-M660HL mono zijn 6x20 zonnecellen zichtbaar. 

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Kwaliteit Sunrise zonnepanelen

Sunrise Energy geeft op haar zonnepanelen een productgarantie van 15 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar (90% na 10 jaar en 80% na 25 jaar). Dat wil zeggen dat het vermogen van de zonnepanelen na 25 jaar nog minimaal 80% is. De zonnepanelen van Sunrise hebben een positieve vermogenstolerantie van 0 tot +3%. In de praktijk houdt dit in dat u een paneel koopt van 325Wp, maar dit paneel een vermogen heeft tussen de 325Wp en 340Wp. De glasplaat van de zonnepanelen van Sunrise Energy ondergaat een unieke behandeling waarbij deze anti-reflecterend en zelfreinigend wordt. Daarnaast wordt hiermee de lichtdoorlatendheid van de glasplaat geoptimaliseerd, iets dat het rendement van de zonnepanelen ten goede komt.

Met de toepassing van de hoogwaardige Sunrise Energy zonnepanelen heeft u dus geen omkijken meer naar uw zonnepanelen en behaalt u een optimaal rendement.

Over Sunrise Energy

Sunrise Energy zonnepanelen hebben een zeer hoge kwaliteit. Sunrise Energy is een internationale zonnepanelen fabrikant die zowel mono- als polykristallijne zonnepanelen produceert. De gerenommeerde productielijnen van Sunrise Energy hebben een capaciteit van 500MW per jaar, wat overeenkomt met ongeveer 2 miljoen zonnepanelen van 250Wp op jaarbasis. Sunrise Energy is één van de meeste moderne producenten van zonnepanelen binnen de markt van zonne-energie. Daarnaast wordt de kwaliteit van Sunrise Energy zonnepanelen onderschreven door het grote aantal kwaliteitskeurmerken, waaronder TÜV, IEC, UL en MCS.

Voordelen en kwaliteit van Sunrise Energy zonnepanelen

Het bedrijf Sunrise Energy beschikt over een uitgebreid Research & Design team, dat zich continu toelegt op het optimaliseren van de efficiëntie en de kwaliteit van de zonnepanelen. Daarnaast zijn de voordelen van Sunrise Energy zonnepanelen ook de scherpe prijzen, de korte levertijden en de grote flexibiliteit in het aanbod van zonnepanelen. Daarnaast zijn Sunrise Energy zonnepanelen beschikbaar met een productgarantie van 15 jaar en een vermogensgarantie van 90% na 10 jaar en 80% na 25 jaar. 

Downloads:

Datasheet Sunrise SR-M660HL 325-340 Wp

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen