Montagesysteem open veld

Bevestigingssysteem voor zonnepanelen installatie

Naast de zonnepanelen, omvormer en solar kabels is de onderconstructie een zéér belangrijk onderdeel van de zonnepanelen installatie. Door weer en wind en voor meer dan 25 jaar moet de zonnepanelen installatie goed op het dak bevestigd blijven. Tenten Solar Zonnepanelen kiest dan ook bewust voor Duitse degelijkheid van het merk Schletter. Belangrijk is hierbij dat de onderconstructie in een open veld opstelling berekend is voor de regio en omgeving waar deze in staat.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Duitse ‘gründlichkeit’

Er zijn vele montagesystemen voor zonnepanelen op de markt te verkrijgen. Tenten Solar Zonnepanelen kiest bewust voor de jarenlange Duitse ervaring. Schletter is wereldwijd toonaangevend op het gebied van solar onderconstructies. Er zijn goedkopere montage systemen  te krijgen, maar degelijkheid en kwaliteit gaat boven alles bij Tenten Solar.

Het Rapid2+ en PvMax3 systeem bouwt snel en is bovenal erg degelijk. De klemmen zijn er in de zwarte en reguliere aluminium kleur en geëigend voor de reguliere paneeldiktes.

Open veld opstelling

Zonnepalen in het vrije veld komen meer en meer voor. Belangrijk hierbij is goed rekening te houden met de krachten welke op een dergelijke zonnepanelen installatie komen. Deze kunnen veel wind vangen. Al met de fundering dient hier rekening mee gehouden te worden. Tenten Solar adviseert graag bij dergelijke constructies.

Berekening

Voor specifieke opstellingen dient een constructeur dit te berekenen. Bij enige twijfel dient deze geraadpleegd te worden. Tenten Solar kan in combinatie met Schletter een dakplanning verzorgen.

Facts

Garantie: 10 jaar
Materiaal: RVS 1.4301 en Aluminium

Merken

Schletter

Downloads

Schletter open veld onderconstructie

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen