Nieuws & Acties

Bouw zonnedak voor coöperatie BoeN

Tenten Solar heeft de bouw van 740 zonnepanelen op een collectief ‘Zonnedak Holthuizen’ in Steenderen van BoeN (Bronkhorst en Omgeving Energie Neutraal) gegund gekregen. De zonnepanelen zijn gekocht door deelnemers die wonen in Bronkhorst, Steenderen, Baak, Rha en Olburgen.

Start bouw zonnepaneleninstallatie op dak van scholengemeenschap Marianum

In januari 2018 tekenden Energiecoöperatie Groenkracht Groenlo en scholengemeenschap Marianum een overeenkomst om 350 zonnepanelen op het dak van de scholengemeenschap in Groenlo te plaatsen. Wij van Tenten Solar mogen de zonnepanelen leveren en installeren.

Bouw drijvend zonnepark Lingewaard van start

Op het gietwaterbassin van Gietwaterbedrijf Bergerden in het tuinbouwgebied in de gemeente Lingewaard is het startschot gegeven voor de plaatsing van 6.150 drijvende zonnepanelen. Wij van Tenten Solar zullen de zonnepanelen plaatsen en onderhouden.

BTW terugvragen op aanschaf en installatie zonnepanelen 2012/2013

Heb je tussen 1 januari 2012 en 20 juni 2013 zonnepanelen aangeschaft? Dan kun je met terugwerkende kracht de betaalde BTW op de aanschaf en installatie van de zonnepanelen terug vragen van de Belastingdienst.

Tenten Solar is verhuisd naar Koningslinde 25

Per heden zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. Je vindt ons nog steeds in Lichtenvoorde, maar dan aan de Koningslinde 25.

Ruim 700 zonnepanelen Duurzaam Beltrum officieel in gebruik

Op 20 augustus jl. worden de ruim 700 zonnepanelen van Energie coöperatie DE ZONders (via het project Duurzaam Beltrum) officieel in gebruik genomen. Wethouder Joke Pot verrichtte de officiële openingshandeling. Wij van Tenten Solar Zonnepanelen waren verantwoordelijk voor het advies, de levering en de installatie van de zonnepanelen.

Tenten Solar mag drijvend zonnepanelenpark aanleggen

Van de Coöperatie Lingewaard Energie hebben wij de aanleg van het Drijvend Zonnepark Lingewaard gegund gekregen. We hebben veel ervaring op dit terrein, onder meer in de agrarische sector, het MKB, de overheid en de particuliere markt. In dit project zijn we verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de installatie van het drijvend zonnepanelenpark op het gietwaterbassin in het tuinbouwgebied Next Garden. Voor een periode van 15 jaar verzorgen we ook het onderhoud.

Openingsfeest zonneschool cbs De Wrâldpoarte

Op 21 juli jl. werd op cbs De Wrâldpoarte in Garyp gevierd dat de school nu een zonneschool is. Dankzij de 98 zonnepanelen die wij op het dak van de school installeerden, profiteert de school vanaf nu van zonne-energie. 

Foutmelding SAJ-monitoringsomgeving

De eSolar Portal van SAJ is nu ge-update in versie 4.0. De eSolar Portal bestaat uit 3 onderdelen (de handleidingen per onderdeel vind je onderaan in dit artikel):

  • eSolar O&M web portal: voor alle gebruikers, inclusief eindgebruikers en installateurs, electriciens, etc.
  • eSolar O&M App: alleen voor professionals, zoals installateurs en distributeurs, niet voor eindgebruikers
  • eSolar Portal app: alleen voor eindgebruikers

Energie voor 32 huishoudens in Eibergen dankzij zonnepanelen

Eind juli hebben we 178 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Zalencentrum de Huve in Eibergen. Samen met de binnenkort te installeren 212 zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal van Martin Koopman (ook in Eibergen), moeten de panelen energie gaan opwekken voor omgerekend 32 huishoudens.

Salderingsregeling zonnepanelen verlengd t/m 2023

In juli 2017 maakte minister Henk Kamp van Economische Zaken bekend dat de salderingsregeling voor zonnepanelen tot 2023 is verlengd. Concreet betekent dit dat particulieren tot die tijd hetzelfde tarief blijven krijgen voor de zonnestroom die ze aan het energienet leveren.

Bloemsierkunst Weenink: groene energie voor specialist in bloemen en groen

Bloemsierkunst Weenink is een begrip in Groenlo, het bestaat al bijna 140 jaar. Vier jaar geleden nam Ellis Stroet het stokje over van Dick Weenink. We spraken beide, rondom de keukentafel, over de zonnepanelen die zij recentelijk lieten installeren.

Tenten Solar wint aanbesteding van Conexus voor 5 pv-systemen

Stichting Conexus heeft na een aanbesteding Tenten Solar geselecteerd voor de levering van zonnepanelen voor 5 verschillende locaties. De pv-systemen moeten uiterlijk 1 oktober opgeleverd worden.

Tenten Solar gaat 750 zonnepanelen plaatsen voor Duurzaam Beltrum

Op 9 mei jl. hebben Berry Seesing en Dominic Monasso van Tenten Solar hun handtekening gezet onder het project van Duurzaam Beltrum. De komende tijd gaan we ruim 750 zonnepanelen installeren voor Energie Coöperatie ‘De ZONders’. De zonnepanelen zullen worden geplaatst op sporthal de Sonders en bij Hoffman. De verwachting is dat het project begin juli 2017 wordt opgeleverd.

Tenten Solar installateur van zonnepanelen postcoderoos project Berkelland Energie

Het collectieve zonnepanelenproject van Berkelland Energie op de daken van de Huve en Martin Koopman in Eibergen gaat definitief door. De eerste voorbereidingen voor het zonnepanelen collectief zijn gestart, de verwachting is dat nog voor de zomervakantie gestart kan worden met de levering van de opgewekte groene energie.

[12 3 4 5  >>  
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen