Foutmelding SAJ-monitoringsomgeving

De website

Wie een omvormer van SAJ heeft, maakt waarschijnlijk ook gebruik van de SAJ-monitoringsomgeving via de website of de app. De website die hiervoor bekend was vanuit SAJ ligt eruit en deze komt vermoedelijk ook niet meer terug. De snelkoppeling die u gewend bent zal dus waarschijnlijk een foutmelding geven. Er is wel een nieuwe website voor in het leven geroepen. Wilt u naar de SAJ-monitoringsomgeving? Ga dan naar: http://esolar.saj-electric.com (let op: zonder www.) of klik op onderstaande afbeelding: 

e solar website


Wanneer u op de website komt, is deze standaard in het Chinees. U kunt rechts bovenaan echter het Engels selecteren. Het standaardwachtwoord is 1234 of 123456. Weet u uw wachtwoord niet meer en heeft u de hiervoor genoemde wachtwoorden ook al geprobeerd? Stuur dan een mail naar storingen@tentensolar.nl. Wij leggen dit dan bij de fabrikant neer, want wij kunnen deze niet voor u resetten.

Bekijk onderstaande instructie-video over het inloggen in het SAJ-monitoringssysteem:
(let op: hiervoor heeft u Adobe Flash Player nodig)

Unable to display content. Adobe Flash is required.

De app

e solar app

Gebruikte u de groene app op uw telefoon? Ook deze werkt niet meer. U kunt in de Playstore of in de App store een nieuwe app downloaden. Klik op onderstaande links om de app te downloaden: 

- Esolar app voor Android
- Esolar app voor iOS

Is de app in het Chinees? Geen probleem, u kunt de taal wijzigen na het downloaden van de app.

Download de PDF voor instructies

Download hier de PDF met instructies voor het gebruik van de website of de App van SAJ / Esolar:

PDF downloaden

 

 

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen