Start project 3.000 woningen De Kernen

Vorige week zijn we gestart met het plaatsen van de eerste zonnepanelen installaties op de huurwoningen van woningcorporatie De Kernen. De woningcorporatie gaat de komende tijd fors inzetten op zonne-energie. In totaal worden er op 3.000 huurwoningen zonnepanelen geplaatst vanaf het voorjaar van 2016 tot en met 2018. Hiermee zetten ze in op de visie: betaalbaar wonen door middel van energiezuinige woningen. Het doel: voor 2020 hebben alle huurwoningen van De Kernen gemiddeld energielabel B of hoger.

zonnepanelen dekernenDuurzame huurwoningen met zonnepanelen

Met investeringen in duurzaamheid en energiebesparing wil De Kernen de woonlasten van haar huurders zo veel mogelijk beperken, hun wooncomfort verbeteren en bijdragen aan een beter milieu. Daarbij komt dat woningen die relatief weinig energie verbruiken meer waard zijn. De verwachting is dat negen zonnepanelen ongeveer 22 tot 30 euro per maand aan besparing op de elektriciteitsrekening op gaan leveren.

Installatie zonnepanelen door Tenten Solar

De Kernen heeft voor dit grootschalige project een interne projectgroep in het leven geroepen waarin de diverse disciplines vertegenwoordigd zijn. Wij van Tenten Solar zijn geselecteerd om voor dit project de levering en installatie van de zonnepanelen te verzorgen. Lees meer over dit project op de website van De Kernen.

dekernen zonnepanelen 1

De eerste zonnepanelen voor woningcorporatie de Kernen worden geplaatst

dekernen zonnepanelen 2

De eerste zonnepanelen voor woningcorporatie de Kernen worden geplaatst
  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen