SAJ Omvormer

1 fase SAJ Sununo omvormer met monitoring

SAJ is sinds 2004 een grote speler op omvormer gebied. Ook binnen Europa en Nederland krijgt SAJ steeds meer bekendheid. De kwaliteit blijkt onder andere uit de zeer goede resultaten bij de Photon tests. Dit onafhankelijke Duitse instituut test met enige regelmaat zonnepanelen en omvormers. In de serie bij de kleine omvormers met 2MPP-trackers is de SAJ omvormer zelfs als beste getest. Mede hierom is Tenten Solar Zonnepanelen ook trots om officieel distributeur van SAJ te mogen zijn.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

2 MPP trackers

SAJ onderscheid zich met name in de kleinere omvormer series met 2 MPP-trackers. Elke MPP-tracker kan als het ware als aparte omvormer gezien worden. De input van deze MPP-tracker staat geheel los van nummer 2 in de omvormer. Hierdoor is deze omvormer ideaal om schaduwvlakken op het dak mee op te vangen of om twee dakdelen met ieder een aparte lichtinval te combineren op één systeem.

Geïntegreerde monitoring

Sluit een internetverbinding aan op uw SAJ omvormer en lees het, waar ook te wereld, eenvoudig uit. Mede door de uitgebreide, maar ook zeer gebruiksvriendelijke, internet monitoring is de SAJ omvormer een ware hardloper geworden bij Tenten Solar Zonnepanelen. Met de monitoring kan, naast de actuele opbrengst, ook de historie worden uitgelezen. Dit kan zeer overzichtelijk in zowel cijfers als kleurengrafieken.
Binnen de monitoring is het ook mogelijk om een eigen account aan te maken. Met name voor grote organisaties is dit makkelijk. Binnen dit account kunnen alle systemen met SAJ omvormers gehangen worden en deze zijn allemaal overzichtelijk te monitoren. Natuurlijk hoort een gebruiksvriendelijke App voor Android en iPhone / iPad tot de standaard. Klik hier om naar de monitoring-omgeving te gaan.

Officieel distributeur

Tenten Solar Zonnepanelen is sinds 2013 officieel distributeur van SAJ omvormers. Dit betekent onder andere dat wij als groothandel altijd een ruime voorraad SAJ omvormers in het magazijn hebben liggen. Eventuele storingen kunnen nog sneller worden verholpen door ons service team.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen