Filteren op plaats

  • 11 LG zonnepanelen in Doetinchem
  • 11 LG zonnepanelen in Doetinchem
  • 11 LG zonnepanelen in Doetinchem
  • 11 LG zonnepanelen in Doetinchem
  • 11 LG zonnepanelen in Doetinchem

11 LG zonnepanelen in Groenlo

De familie Zeman woont in een hoekwoning in Groenlo. Hun wens: zelf energie opwekken door middel van zonnepanelen. Hun zoektocht naar een leverancier en installateur van zonnepanelen bracht ze bij Tenten Solar. Nadat we het dak hebben bekeken en op locatie zijn geweest, hebben we uiteindelijk 11 hoog rendement zonnepanelen van LG geplaatst.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

11 LG zonnepanelen

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de beschikbare ruimte op de daken van deze woning in Groenlo, zijn er op vier plaatsen zonnepanelen geplaatst. In totaal liggen er 11 zonnepanelen verspreid over het schuine dak aan de voorkant en het platte dak aan de achterkant. Bij deze installatie is gebruik gemaakt van LG zonnepanelen, dit zijn hoog rendement zonnepanelen. Bij LG heeft kwaliteit een zeer hoge kwaliteit, de zonnepanelen worden daarnaast gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn. LG biedt tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

SolarEdge Optimizers + omvormer

Naast hoog rendement zonnepanelen van LG, is deze installatie voorzien van een SolarEdge omvormer met optimizers om zo het maximale uit de zonnepanelen te halen. De SolarEdge omvormer + optimizers haalt uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk zonnepanelen is aangesloten op een eigen optimizer, welke weer verbonden zijn met de SolarEdge omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelensysteem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Het maakt van zonnepanelen ‘slimme zonnepanelen’.

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen