Filteren op plaats

  • 12 Bauer Full Black zonnepanelen in Doetinchem
  • 12 Bauer Full Black zonnepanelen in Doetinchem

12 Bauer Full Black zonnepanelen in Doetinchem

Op het dak van de familie Rijpert in Doetinchem liggen sinds kort zonnepanelen, waarmee ze in eigen beheer groene stroom opwekken.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Bauer zonnepanelen

In totaal liggen er 12 zonnepanelen op het dak van deze familie in Doetinchem. Het betreft hier zonnepanelen van het Duitse merk Bauer. De panelen hebben elk een vermogen van 275Watt, waarmee de installatie een totaalvermogen heeft van 3.300Watt. De verwachtte jaaropbrengst van deze installatie is 2.822 kWh.

Waarom Bauer zonnepanelen?

Bij deze installatie hebben gebruik gemaakt van zonnepanelen van het Duitse merk Bauer. De zonnepanelen van Bauer zijn van hoge kwaliteit en worden allen vervaardigd in eigen fabrieken. Hierdoor heeft Bauer het proces van begin tot eind in eigen hand, wat de kwaliteit nog meer ten goede komt.

Omvormer van SAJ

De Bauer zonnepanelen zijn aangesloten op een SAJ omvormer. De omvormer is standaard uitgerust met geïntegreerde monitoring, die het mogelijk maakt om op ieder moment te zien wat de opbrengsten van de zonnepanelen zijn.

Sinds 2013 zijn wij officieel distributeur van SAJ omvormers. Dit betekent onder andere dat wij als groothandel altijd een ruime voorraad SAJ omvormers in het magazijn hebben liggen. Eventuele storingen kunnen daarnaast nog sneller worden verholpen door ons serviceteam.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: Bauer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 275 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 3.300 Watt
Omvormer: SAJ

Energie

Totaal vermogen: 3.300 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2.822 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen