Filteren op plaats

  • 12 Bauer zonnepanelen in Enschede
  • 12 Bauer zonnepanelen in Enschede

12 Bauer zonnepanelen in Enschede

Bij de familie van Beukering uit Enschede liggen sinds enige tijd zonnepanelen op het dak. Dankzij deze zonnepanelen wekken ze nu in eigen beheer zonne-energie op. De zonnepanelen zijn door Tenten Solar Zonnepanelen geïnstalleerd.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Duitse zonnepanelen

Bij deze installatie hebben we gekozen voor zonnepanelen van het merk Bauer. Bauer biedt zonnepanelen van een hoge kwaliteit aan voor een gunstige prijs. De panelen hebben een constante prestatie dankzij Duitse kwaliteit. In totaal liggen er 12 zonnepanelen op het schuine dakpannen dak. De zonnepanelen hebben elk een vermogen van 260 Wp, waarmee deze installatie een totaalvermogen van 3.120 Watt heeft. De verwachtte jaaropbrengst is 2.808 kWh.

SAJ omvormer

Bij deze installatie is een omvormer van SAJ toegepast. De SAJ omvormer onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en (geïntegreerde) monitoring. Deze hebben een max. efficiency van minimaal 97% en behoren hiermee tot de top in de markt. Deze kwaliteit wordt ook erkend door het gerenommeerde Duitse instituut ‘Photon‘, waarbij SAJ als beste uit de test is gekomen bij de omvormers voor de particuliere markt (< 5 kWp) met 2 MPP trackers.

 

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: Bauer
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 3.120 Watt
Omvormer: SAJ

Energie

Totaal vermogen: 3.120 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2.808 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen