Filteren op plaats

  • 12 Bauer zonnepanelen Zutphen
  • SolarEdge omvormer
  • Luchtfoto voor installatie: schaduwval op het dak

12 Bauer zonnepanelen in Zutphen

De familie Kemp uit Zutphen profiteert sinds 2016 van de voordelen van zonnepanelen dankzij een zonnepanelen installatie op het dak. In totaal zijn er door Tenten Solar Zonnepanelen 12 zonnepanelen op het dak van deze woning in Zutphen geplaatst.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

12 Bauer zonnepanelen

Bij deze zonnepanelen installatie is gekozen voor zonnepanelen van Duitse makelij: Bauer zonnepanelen. Kwaliteit is een belangrijk speerpunt bij Bauer Solarenergie. De zonnepanelen worden vervaardigd in hun eigen fabrieken, zodat de kwaliteit van productie tot op het dak gegarandeerd kan worden. Elk zonnepaneel ondergaat namelijk een uitgebreide test en een individuele kwaliteitscheck, voordat het daadwerkelijk verkocht wordt. Bauer stelt zelf: “het hoogst mogelijk niveau van kwaliteit is onze grootste prioriteit”.

In totaal zijn voor deze zonnepanelen installatie in Zutphen 12 Bauer zonnepanelen gebruikt, met elk een vermogen van 260Watt, wat neerkomt op een totaalvermogen van 3120 Watt. De verwachtte opbrengst van deze Bauer zonnepanelen installatie is 2.750 kWh. Op het maximaal mogelijk aantal zonnepanelen op het dak te plaatsen, is gekozen voor een bijzondere opstelling in 3 rijen van 4 zonnepanelen.

SolarEdge Optimizers + omvormer

Het dak van de buren van de familie Kemp kan gedurende de dag voor een beetje schaduw zorgen op de zonnepanelen, daarom is uit voorzorg een SolarEdge systeem toegepast. Met de SolarEdge Optimizers en omvormer wordt uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald. Ieder paneel is aangesloten op een eigen optimizer, die weer verbonden is met de omvormer. Door deze techniek is het SolarEdge systeem in staat om meer energie uit een zonnepanelen installatie te halen dan traditionele systemen. SolarEdge maakt het zelfs mogelijk om tot 25% meer energie op te kunnen wekken.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Bauer zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 260
Hoeveelheid Wp totaal: 3.120 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer met Optimizers

Energie

Totaal vermogen: 3.120 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2.750 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen