Filteren op plaats

  • 12 Bauer zonnepanelen Winterswijk
  • 12 Bauer zonnepanelen Winterswijk

12 Bauer zonnepanelen Winterswijk

Op het dak van de woning van de familie de Vries in Winterswijk prijkt sinds kort een zonnepanelen installatie, gerealiseerd door Tenten Solar. In totaal plaatsten we 12 zonnepanelen op dit dak in Winterswijk. Om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, zijn de zonnepanelen zowel in landscape- als in portretopstelling geplaatst.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zwarte zonnepanelen van Bauer

In totaal liggen er 12 zonnepanelen van het Duitse merk Bauer op het dak. Bauer Solarenergie biedt zonnepanelen van hoge kwaliteit aan, die worden vervaardigd in hun eigen fabrieken. Bauer stelt zelf: “het hoogst mogelijk niveau van kwaliteit is onze grootste prioriteit.”. Elk zonnepaneel van Bauer ondergaat een uitgebreide test en een individuele kwaliteitscheck voordat het daadwerkelijk verkocht wordt. De panelen zijn volledig zwart, zodat ze een mooi geheel vormen met het bestaande dak. De panelen hebben elk een vermogen van 275 Watt, waarmee deze zonnepanelen installatie een totaalvermogen van 3.300 Watt heeft en 2.937 kWh per jaar oplevert.

Omvormer van SAJ

Deze zonnepanelen installatie is voorzien van een omvormer van SAJ. Deze omvormer onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring. De SAJ omvormers hebben een maximale efficiency van minimaal 97% en behoren hiermee tot de top in de markt.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Bauer Full Black zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 275
Hoeveelheid Wp totaal: 3.300Watt
Omvormer: SAJ

Energie

Totaal vermogen: 3.300 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 2.937 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen