Filteren op plaats

  • 12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde

12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde

Op het dak van deze vrijstaande woning in Lichtenvoorde liggen sinds kort zonnepanelen, geïnstalleerd door Tenten Solar. Deze woning heeft een zwart dakpannen dak, mede om die reden hebben we ervoor gekozen om zwarte zonnepanelen te plaatsen.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Een strak dakvlak

De 12 zwarte zonnepanelen zijn van het merk LG, het betreft de LG NeoN 2 zwarte zonnepanelen. Er is heel bewust gekozen voor dit merk. Niet alleen vanwege de kwaliteit waar LG panelen om bekend staan, maar ook vanwege de intens zwarte kleur die deze panelen hebben. De panelen zijn vervolgens in een mooi vierkant op het dak bevestigd. Dit zorgt voor een mooi strak dakvlak.

De zonnepanelen hebben een vermogen van 300Wp per paneel, waarmee het totaalvermogen van deze installatie uitkomt op 3.600 Watt. De verwachtte jaaropbrengst is 3.100 kWh.

LG zonnepanelen

LG zonnepanelen worden (met recht) hoog rendement zonnepanelen genoemd. De panelen van LG zijn zeer gewild in Nederland vanwege de hoge opbrengsten die deze panelen hebben. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor haar zonnepanelen. Door deze hoge normen en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk hebben LG zonnepanelen naast een hoog rendement ook een lange levensduur en een hoge elektriciteitsproductie.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: LG NeoN 2 zwarte zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 3.600 Watt

Energie

Totaal vermogen: 3.600 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.100 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen