Filteren op plaats

  • 12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde
  • 12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde

12 LG NeoN Black zonnepanelen in Lichtenvoorde

Op het schuine dakpannen dak van de familie Mulder bevinden zich sinds kort 12 volledig zwarte zonnepanelen. Ze kozen voor Tenten Solar als leverancier en installateur van de zonnepanelen installatie.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

Zonnepanelen van LG

De zonnepanelen die op het dak liggen zijn van het merk LG. We hebben bewust gekozen voor dit merk. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar zeker ook vanwege de intens zwarte kleur, wat van deze zonnepanelen installatie een esthetisch geheel maakt. Daarnaast liggen de panelen in een strak vierkant vlak op het dak.

LG NeoN 2 zonnepanelen zijn kwalitatief zeer goede panelen. Met de NeoN technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met deze technologie wordt namelijk maar liefst tot 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en tot 5% meer kWh per jaar opgewekt in vergelijking met traditionele zonnepanelen.

Zonnepanelen van 300 Wp

De 12 zonnepanelen hebben elk een vermogen van 300 Wp, waarmee het totaalvermogen van deze installatie uitkomt op 3.600 Watt. De verwachting is dat de familie Mulder met deze zonnepanelen zo’n 3.348 kWh per jaar gaat opwekken.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
Merk zonnepanelen: LG NeoN 2 zwarte zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300 Wp
Hoeveelheid Wp totaal: 3.600 Watt

Energie

Totaal vermogen: 3.600 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.348 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen