Filteren op plaats

  • 12 LG zonnepanelen in Gaanderen
  • SolarEdge omvormer met optimizers

12 LG zonnepanelen in Gaanderen

In het Gelderse Gaanderen profiteer de familie Hulman sinds kort van de voordelen van zonne-energie. Op het dakpannen dak van hun woning installeerden we 12 LG NeoN 2 zonnepanelen, in combinatie met een SolardEdge omvormer  + Optimizers. Wellicht is dit momentele de best mogelijke combinatie, want dankzij SolarEdge wordt het optimale uit het systeem gehaald uit de bijzonder hoog rendement zonnepanelen van LG.

Ja, ik wil

Of bel direct één van onze adviseurs voor meer informatie of een showroom bezoek: +31 544 35 33 48

12 LG NeoN Black zonnepanelen

In totaal zijn er 12 zwarte LG NeoN zonnepanelen op het dak van deze woning in Gaanderen geïnstalleerd. De panelen hebben elk een vermogen van 300Wp en daarmee heeft deze installatie een totaalvermogen van 3600 Watt. De verwachtte opbrengst is 3.368 kWh.

Bij LG heeft kwaliteit een zeer hoge kwaliteit, de zonnepanelen worden daarnaast gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn. LG biedt tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie. Tenten Solar is door LG officieel gecertificeerd en geautoriseerd als LG PRO Solar partner.

SolarEdge Optimizer + omvormer

Om het optimale rendement uit de hoog rendement zonnepanelen van LG, ook wanneer er sprake is van schaduwval op de panelen, is het systeem uitgerust met de SolarEdge omvormer met optimizers. Hiermee wordt uit elk paneel het maximaal mogelijk rendement gehaald, doordat elk paneel een eigen optimizer heeft, die zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie uit de zonnepanelen te halen dan traditionele systemen. SolarEdge maakt van zonnepanelen slimme zonnepanelen die tot 25% meer energie kunnen opwekken.

De installatie

Aantal zonnepanelen: 12
LG NeoN 2 zonnepanelen
Watt piek (Wp) vermogen per paneel: 300
Hoeveelheid Wp totaal: 3.600 Watt
Omvormer: SolarEdge omvormer met Optimizers

Energie

Totaal vermogen: 3.600 Watt
Opbrengst in 1e jaar: 3.368 kWh

  • iso-9001
  • iso-9001
  • VCA 2 sterren tenten solar

   

Delen